.xyz domän
.se domän
.nu domän
.com domän
.net domän
.org domän
.info domän
.biz domän

Billigaste domännamn som passar dig

.xyz

kr 8
19
/år

.se

kr 163
80
/år

.nu

kr 268
80
/år

.com

kr 74
49
/år

.net

kr 82
99
/år

.org

kr 99
49
/år

.info

kr 99
49
/år

.biz

kr 99
49
/år

.eu

kr 66
49
/år

.name

kr 74
49
/år

.mobi

kr 157
49
/år

.co.uk

kr 82
99
/år

Varför ska man registrera en domän hos Hostinger?

Hostinger erbjuder dig med billigaste domänregistreringen med omedelbar aktivering & dedikerad live-support.

Billiga domäner & förnyelser

Det är vårt uppdrag att sälja billiga domäner! Du kan få billigaste domäner med hög kvalitet endast hos Hostinger. Tack vare vårt speciella avtal med toppdomänägaren kan vi erbjuda uteslutande låga priser på de mest populära toppdomänen. 99 cent domännamn är vår privilegierade funktion, billiga domänförnyelser är vår största styrka och Domänkollen är ditt verktyg till framgång!

Pålitligt domänleverantör

Högkvalitets webbhotell och bästa domänpriser - endast hos Hostinger. Vi är betroda av miljoner, erkända av välrenommerade företag och leverantörer av toppdomäner. Hostinger är en del av en elit ICANN-ackrediterad domänregistratörsgemenskap med mer än 40 affärsenheter runt om i världen. Välj endast en betrodd domänleverantör med högsta kvalitetsnivå och dedikerat Live-support.

Domän Integritetsskydd

Din integritet är vår högsta prioritet. Naturligtvis om du registrerar ett domännamn kommer dina kontaktuppgifter vara offentliga i domänens WHOIS-uppgifter. Men Hostinger som en ICANN-ackrediterad leverantör har möjlighet att erbjuda en exklusiv Integritetsskydd-tjänst för domännamn som kommer att gömma alla dina privata kontaktuppgifter från allmänheten. Håll din integritet!

Gratis domännamn

Använd vår Domänkollen för att fånga alla de populäraste domännamn från ett stort utbud av toppdomäner: .com, .net, .se, .org, .nu... Visste du att Hostinger också ger ut gratis domännamn som ingår i de flesta av Hostingers webbhotellpaket? Beställ endast ett webbhotellpaket där det ingår ett domännamn och njut av ditt allt-i-ett-paket till ett exklusivt pris. Mycket att börja med, eller hur?

Spara tid - använd Domänkollen & få alla domännamn du önskar ha idag.

Börja spara nu!

All-in-one webbhotell & domännamn

kr 18
00
/mån

Gör någon glad idag!