.se domän
.online domän
.com domän
.xyz domän
.live domän
.group domän
.me domän
.link domän

Billigaste domännamn som passar dig

.se

155
00
kr
/år
Registrera

.online

9
50
kr
/år
Registrera

.com

85
00
kr
/år
Registrera

.xyz

9
50
kr
/år
Registrera

.live

36
00
kr
/år
Registrera

.group

34
00
kr
/år
Registrera

.me

62
00
kr
/år
Registrera

.link

27
00
kr
/år
Registrera

.help

87
00
kr
/år
Registrera

.click

43
00
kr
/år
Registrera

.tech

9
50
kr
/år
Registrera

.site

9
50
kr
/år
Registrera

Varför ska man registrera en domän hos Hostinger?

Hostinger erbjuder dig med billigaste domänregistreringen med omedelbar aktivering & dedikerad live-support.

Billiga domäner & förnyelser

Det är vårt uppdrag att sälja billiga domäner! Du kan få billigaste domäner med hög kvalitet endast hos Hostinger. Tack vare vårt speciella avtal med toppdomänägaren kan vi erbjuda uteslutande låga priser på de mest populära toppdomänen. 99 cent domännamn är vår privilegierade funktion, billiga domänförnyelser är vår största styrka och Domänkollen är ditt verktyg till framgång!

Pålitligt domänleverantör

Högkvalitets webbhotell och bästa domänpriser - endast hos Hostinger. Vi är betroda av miljoner, erkända av välrenommerade företag och leverantörer av toppdomäner. Hostinger är en del av en elit ICANN-ackrediterad domänregistratörsgemenskap med mer än 40 affärsenheter runt om i världen. Välj endast en betrodd domänleverantör med högsta kvalitetsnivå och dedikerat Live-support.

Domän Integritetsskydd

Din integritet är vår högsta prioritet. Naturligtvis om du registrerar ett domännamn kommer dina kontaktuppgifter vara offentliga i domänens WHOIS-uppgifter. Men Hostinger som en ICANN-ackrediterad leverantör har möjlighet att erbjuda en exklusiv Integritetsskydd-tjänst för domännamn som kommer att gömma alla dina privata kontaktuppgifter från allmänheten. Håll din integritet!

Gratis domännamn

Använd vår Domänkollen för att fånga alla de populäraste domännamn från ett stort utbud av toppdomäner: .com, .net, .se, .org, .nu... Visste du att Hostinger också ger ut gratis domännamn som ingår i de flesta av Hostingers webbhotellpaket? Beställ endast ett webbhotellpaket där det ingår ett domännamn och njut av ditt allt-i-ett-paket till ett exklusivt pris. Mycket att börja med, eller hur?

Spara tid - använd Domänkollen & få alla domännamn du önskar ha idag.

Börja spara nu!

Allt-i-ett webbhotell & domännamn från

9
00
kr
/mån