Skaffa professionell email hosting för ditt företag

En mejladress som matchar din egna domän får ditt varumärke att se mer trovärdigt ut.

Hostinger email hostingHostinger email hosting

Det tar bara ett par klick att sätta upp

01

Välj en email hostingplan

Driver du ett nytt företag? Välj planen buisness starter för 9,00 kr/månad. Om du behöver mer resurser är business premiumplanen för 25,00 kr/månad det perfekta valet. Observera att priserna är per brevlåda.

02

Gå till kassan

Välj antalet brevlådor och prenumerationslängden. När du har slutfört betalningsprocessen kommer du att vägledas till instrumentpanelen för ditt hostingkonto.

03

Konfigurera din email hosting

Slutligen skapar du ett emailkonto, konfigurerar DNS-inställningarna och synkar din email till andra enheter. Det enda som saknas nu är att skicka dina email.

Välj en email hostingplan

Business Starter

25,00 kr
SPARA 64%
9,00kr/mån

pris per brevlåda

 • 10 GB e-postlagring
 • 10 regler för vidarebefordran
 • 50 emailavsändare
 • Antiviruskontroll
 • Avancerad anti-spam
 • Molnbaserad infrastruktur

  9,00 kr/mån när du förnyar

  Business Premium

  35,00 kr
  SPARA 29%
  25,00kr/mån

  pris per brevlåda

  • 30 GB e-postlagring
  • 50 regler för vidarebefordran
  • 50 emailavsändare
  • Antiviruskontroll
  • Avancerad anti-spam
  • Molnbaserad infrastruktur

   25,00 kr/mån när du förnyar

   Betalningsvillkor

   Planerna betalas i förskott, inte i amorteringar. Beloppet som visas representerar produktens totala pris delat med antalet månader som din plan är aktiv.

   Professionell mailadress för ditt företag

   Som småföretagare kommer din mängd mail fördubblas efter att ha satt upp din onlineidentitet och kommunikationskanal för marknadsföring. Visa professionalism med en domänbaserad emailadress för ditt företag. Gör att ditt varumärke omedelbart ser pålitligt ut och vinn potentiella kunders förtroende.

   Säkra, privata och reklamfria mail

   Till skillnad från de kostnadsfria emailtjänsterna är din data säker hos oss. Få branschledande säkerhetsfunktioner för att skydda din email från obehöriga parter. Våra servrar har avancerat skydd som stoppar spam, skadlig programvara och nätfiskeattacker.

   99.9% garanterad drifttid och kundsupport 24/7

   Vår email-hostingtjänst erbjuder oöverträffad drifttid och inkluderar automatiserad säkerhetskopiering för att hindra dataförlust och omedelbart återställa systemet. Om du behöver hjälp är vårt team tillgängligt 24/7 för att svara på dina frågor.

   Gott om lagringsutrymme för att expandera din verksamhet

   Om du vill utveckla din verksamhet behöver du rätt resurser. Vår email-hostingtjänst erbjuder upp till 30 GB lagringsutrymme – en stor mängd för att kunna ta emot och skicka emails. Du kan skicka 5000 mail/dag och sätta upp till 50 automatiska vidarebefordringsvillkor för att omdirigera meddelanden till andra mailkonton.

   Hantera dina emailkonton var som helst

   Oavsett om du skickar mail från din stationära dator eller mobil så finns det en lösning för dig. Vår email-hostingtjänst gör det enkelt att ansluta din mailserver till mobiltelefoner med iOS eller Android, samt e-postklienter som Thunderbird och Outlook.

   Snabb och enkel konfigurering

   Vår kontrollpanel och mailgränssnitt har en intuitiv design, så att användare av alla kunskapsnivåer kan använda våra email-hostingtjänster. Dessutom gör vår automatiska konfigurationsfunktion det enklare att starta upp ditt konto på olika enheter samt maila kunder – ingen kunskap om IMAP, POP3 eller SMTP krävs.

   Byt till Hostingers Email Hosting idag

   Vårt verktyg för e-postimportering gör det snabbt och enkelt att överföra dina emails från din nuvarande e-postleverantör.

   Professionella Email Hosting-funktioner

   Användarvänlig hantering
   Användarvänlig hantering

   Hostingers emailtjänst inkluderar en intuitiv kontrollpanel. Den har allt du behöver för att hantera dina e-postkonton – från enhetskonfiguration till DNS-inställningar. Du kan även prova vår lättanvända webbmailklient för att skicka emails, organisera inkorgarna och emails samt lägga till nya kontakter.

   Automatisk konfiguration
   Automatisk konfiguration

   Våra mailservrar stödjer IMAP, POP3 och SMTP som standard. Det innebär att du kan konfigurera din email-hosting med e-postklienter från tredje part, som Apple mail, Outlook, Thunderbird eller någon annan e-postklient på din stationära dator eller mobil. Automatisk konfiguration gör det enklare att installera dessa appar.

   Automatiska emailfunktioner
   Automatiska emailfunktioner

   Gör det lättare att maila med hjälp av automatisering. Om du ofta får emails efter arbetstimmarna kan du sätta upp automatiska svar för att informera kunderna när du är tillbaka. Omdirigera inkommande meddelanden till flera konton med hjälp av vidarebefordring och alias. Aktivera korrigeringsfunktion för att ta emot emails som skickas till felstavade e-postadresser.

   Avancerad e-postsäkerhet
   Avancerad e-postsäkerhet

   Vår e-postplattform stödjer DKIM, DMARC och SPF för att stoppa skadliga programvaror från att sabotera din mailtrafik. Vi implementerar innehållsfilter av carrier-grade mot spam och virus samt internt skydd för emails som skickas mellan konton inom samma domän.

   Detaljerade loggar för åtkomst, åtgärd, och leverans
   Detaljerade loggar för åtkomst, åtgärd, och leverans

   Loggarna för åtkomst och åtgärder i hPanel låter dig spåra vad som händer på dina e-postkonton samt genomsöker dem efter misstänksamma aktiviteter. Få reda på när och var konton använts från, vilka aktiviteter som skett under dessa sessioner och vilka emails som skickades och togs emot.

   30 dagars öppet köp

   Om du inte är nöjd med vår email hostingtjänst, meddela oss inom 30 dagar så kommer vi att återbetala dig.

   E-posthotell - FAQ

   Få svar på de vanligaste frågorna om Email Hosting.

   Email hosting är en tjänst som förvarar, levererar och tar emot emails på mailservrar.

   En företagsmail använder ett anpassat domännamn från ett företag och det ser ofta ut på det här sättet: exempel@företagsnamn.com. Det skiljer sig från en personlig email som ofta använder tjänstens domän på det här sättet: exempel@gmail.com.

   Med en företagsmail ser din verksamhet mer professionell och pålitlig ut – vilket är extra viktigt för småföretagare online. Kunder är för det mesta mer misstänksamma över företag som använder personliga mailadresser eftersom vem som helst kan skapa dem helt gratis.

   Att använda professionella emailadresser kan skilja din verksamhet från ökända företag, stärka ditt varumärkes autenticitet och ingjuta trovärdighet hos dina kunder.

   Ja, det kan du. När du väl köpt en plan och skapat ett e-postkonto kan du använda vårt lättanvända verktyg för e-postimport för att migrera emails från din tidigare leverantör med ett par klick. Ingen teknisk erfarenhet krävs. Du kan hitta detaljerad information om e-postmigration hos Hostinger här.

   Om du har köpt en webbhotellsplan hos Hostinger och fått ett gratis emailkonto så kan du använda tjänsten direkt.

   Med det sagt är resurserna mer begränsade. Du kan uppgradera planerna Business Starter eller Business Premium för att få ut mer.