Välj ditt e-postpaket

Business Email

kr25,00
Spara 64%
kr
9
00
/mån

kr9,00/mån när du förnyar

  • 10 GB Email storage
  • 2 Mail Filters
  • 50 E-postalias
  • Antivirus Check
  • Multi-device Support
Mest populär

Enterprise Email

kr35,00
Spara 29%
kr
25
00
/mån

kr25,00/mån när du förnyar

  • 30 GB Email storage
  • Unlimited Mail Filters
  • 50 E-postalias
  • Antivirus Check
  • Multi-device Support

Email hosting skräddarsydd just för dig!

Oavsett om du jobbar med ett gruppprojekt eller ett litet företag, ger email hosting dig alla verktyg för att lyckas. Hjärnstenen i varje framgångsrik företag är kommunikation. Gör det rätt med Hostinger. Skicka ett meddelande som uttrycker affärer. Dra nytta av en sats av olika produktivitetsverktyg som positivt påverkar ditt dagliga arbete!

24/7 Live Support

Med Hostinger på din väg till framgång kommer du aldrig vara ensam! Om du någonsin behöver hjälp så finns våra professionella kundsupportagenter där för dig 24/7/365. Få omedelbar support oavasett var du är!

Flera enheter

I dagens snabba värld måste du fortsätta gå framåt, oavsett omständigheterna. Var mottaglig med Hostinger email hosting! Få åtkomst till dina e-post var som helst, när som helst och på vilken enhet som helst.

Gratis Domän

Ovanpå vår högkvalitativ e-posttjänst erbjuder vi dig ett gratis domännamn med faktureringsperioder av ett år eller mer. Få alla pusselbitar med ett enda köp och stärka din verksamhet!

Email Hosting med mer fantastiska funktioner inuti!

Vi erbjuder inte toppen av isberget, vi ger dig hela berget! Kolla in dessa e-postfunktioner!

Kalender

Alla paket kommer med en kalender för att maximera teamarbete, effektivitet och samarbete. Håll dig uppdaterad med allt som händer i ditt företag!

Social Media Integration

Ta din e-postupplevelse till det 21:a århundradet - integrera sociala medier som Facebook, Twitter, LinkedIn och andra!

Email Importer

Håll allt snyggt och organiserat. Har du viktiga e-postmeddelanden på ditt gammal e-postkonto? Inget problem - importera dem på ditt nytt konto i några sekunder!

E-postlistor

Få ut det mesta av att veta din publik! Skapa anpassade e-postlistor som låter dig träffa målet varje gång, 100% av tiden!

HTML Mail Template

Med HTML e-postmallar kan du ta dina e-postmeddelanden till den nästa nivån! Stå ut med vackert designade maildesigner!

En inkorg som en bankvalv

Bli aldrig överrumplad! Med Cloudmark Email-skydd kan vi se till att din e-post är skyddad mot spammare och andra hot!

Vanliga frågor om Email Hosting

Våra svar på vanliga frågor om email hosting

Email hosting är en unik lösning fokuserad främst på e-posttjänster. Denna tjänster fungerar oberoende av webbhotell, så din verksamhet kommer fortfarande fungera i full skala även om du jobbar på hemsidan.

Numera är det ytterst viktigt att bygga varumärkesförtroende och medvetenhet. Men det är inte lätt att göra. Det är emellertid mycker enklare när du har email hosting! Varje e-post som du skickar ut visar ditt domännamn till alla potentialla kunder. Det även uppmanar dem att kolla in din webbplats. Undersökningar visar även att användarna är mer benägna att välja företag som använder professionella e-postadresser!

Självklart! Varje e-postpaket kommer med ett inbyggt verktyg för migrering av e-post. Verktyget låter dig överföra allt du behöver från nuvarande leverantören. Och om du stöter på några problem eller vill bara fråga något, kommer vår dedikerad kundsuccesteam att vara mer än gärna att hjälpa dig!

Självklart! Varje e-postpaket är helt kompatibel med alla mobilenheter och e-postprogram. Du kan konfigurera e-postkontot på flera enheter och enkelt synkronisera alla meddelanden på dessa enheter. Kom åt dina mejl var som helst du är!

Letar du efter mer än bara e-post?

Håll allting organiserad med ett all-inclusive webbhotell. Högkvalitets e-posttjänster och webbprestanda garanteras!