24/7 live-support24/7 live-support

99,9% upptid99,9% upptid

Prova oss under 30 dagar riskfritt!30 dagars riskfri prövning!

Undrar du hur kan man få en gratis domän när man köper ett webbhotell?

Sök inte mer, Hostinger har allt. Välj Premium- eller Business-webbhotellpaket och få en gratis domän. Använd vår Domänkollen för att hitta det perfekta namnet för din webbplats och registrera det omedelbart kostnadsfritt.

Gratis domänhotell

Få gratis domännamn med Hostingsers billiga Business eller Premium webbhotell. Hostinger kommer att göra ditt liv enklare genom att erbjuda dig de bästa billiga webbhotellstjänster som även innehåller gratis domännamn. Allt du behöver för att skapa en framgångsrik webbplats är här: snabbast, ouppmätta funktioner & GRATIS domännamn!

Billig webbhotell

Njut av obegränsat webbhotell med ett GRATIS domännamn. Sluta spendera pengar på dyra webbutvecklare, gör det själv med en av våra billiga webbhotell planer utformade på molninfrastruktur för snabb hastighet och obegränsat diskutrymme. Titta inte längre om du vill ha allt-i-ett billigt webbhotell paket med gratis domännamn.

Dedikerat Live-support

På grund av att vara en stolt ICANN medlem är Hostinger dedikerad till att erbjuda den bästa kundservice till alla domänägare! Vårt internt yrkesutbildade teknisk support är snabbt och effektivt. Få din gratis domän med billig webbhotell och odla ditt varumärke utan några bekymmer. Vi är alltid här för att hjälpa till att växa din värksamhet.

Custom Email Name

Uppdatera ditt varumärkes bild genom att använda ditt gratis anpassade domännamn som din e-postadress. Skicka e-post till dina kunder från ett e-postmeddelande, som du får med gratis domän, hjälper ditt varumärke att öka trovärdigheten och med hjälper ditt varumärke att öka trovärdigheten. Var annorlunda, gör din anpassade e-postadress exceptionell och perfekt!

som sedd på Forbes
som sedd på medium
as seen on techradar
as seen on trustpilot
as seen on huffpost
as seen on bloomberg

Snabbaste molnwebbhotell som är betrodd av 29 000 000 glada kunder över hela världen!

Den exceptionella kundsupporten som jag får varje gång får mig att känna mig som en riktig VIP. Jag definitivt rekommenderar Hostinger.

Glada webbplatsägaren
Garrot Mandera
Mäklare

Gör någon glad idag!