Gratis webbhotell

Eller starta din resa med vår premiumplan och få en personlig domän, SSL på livstid och DDoS-skydd gratis med en årlig prenumeration.

Planer från
19,90kr /mån
Erbjudandet upphör om:
- : - : - : -
Gratis webbhotell

Välj mellan webbhotell gratis eller betalt

Betalningsvillkor

Varför Hostinger?

Vi på Hostinger vet att det krävs en stabil, säker och optimerad hostingplattform för att skapa moderna webbsidor. Vi tycker också att du inte borde behöva spendera en förmögenhet på att få tillgång till det.

Icon
OptimeradSäkerSnabbUtvecklarvänligt
OptimeradSäkerSnabbUtvecklarvänligt

Gratis webbhotell optimerat för WordPress

Från våra snabba servrar till vårt kundnöjdhetsteam säkerställer vi att allt är skräddarsytt för den bästa webbhotellsupplevelsen. Dessutom finjusterar vi kontinuerligt vår plattform för att garantera 99.99% upptid så att din webbplats alltid är tillgänglig online.

Gratis webbhotell optimerat för WordPress

Varför 000webhost?

Gratis webbhotell kan vara en gedigen startpunkt för din onlineresa. 000webhost är den mest välrenommerade leverantören som erbjuder webbhotell gratis med domännamnstjänster och en kontrollpanel. Du kan lansera din hemsida utan att spendera massor av pengar och ändå få ta del av pålitliga tjänster.

Massor av diskutrymme och bandbredd

Varje gratis webbhotell-konto är fullmatat med 300 MB diskutrymme och 3 GB bandbredd. Tack vare vår molnlagringsteknik kan du enkelt bygga och hantera din webbplats. När du är redo att ta nästa steg kan du uppgradera från gratis webbhotell till planerna Premium delat webbhotell, Business delat webbhotell eller Cloud Startup-webbhotell.

Cloudflare-skyddade namnservrar, PHP, MySQL och FTP

Vi erbjuder komplett gratis hosting med PHP, MySQL och FTP. Du kan också skydda din webbplats mot oönskade besökare med Cloudflares DNS-brandväggsskydd. Den placeras framför dina DNS-namnservrar för att skydda din infrastruktur och bara skicka den trafik du vill. Cloudflare-aktiveringen är enkel och kostnadsfri - peka bara domänens DNS mot den.

Gratis hosting på SSD

En hemsidas hastighet är lika viktig som upptiden. Tack vare 000webhosts molninfrastruktur kommer din gratis hemsida att ladda snabbt utan fördröjning. Dedikerade servrar med Intel Xeon-processorer, 24 GB RAM-minne och den senaste generationens SSD-hårddiskar gör att vår teknik sticker ut.
Varför 000webhost?

Gratis WordPress-hosting

Få upp din blogg eller företagssajt på några minuter med vår krångelfria, automatiserade WordPress-motor. Ingen reklam och inga svåra tekniska konfigurationer. Ladda bara upp dina filer via FTP eller WordPress, skapa MySQL-databaser och kör dina cron jobs - eller lämna allt på autopilot.

Prisbelönt webbhotell gratis

Under 10 år i rad har 000webhost utsetts till "bästa gratis webbhotell för hemsidor" för nybörjare. Den enkla kontrollpanelen, tillgången till en gratis website builder, det stora urvalet av hostingfunktioner och den stödjande communityn gör 000webhost till det perfekta kostnadsfria webbhotellet.
Varför 000webhost?

Starta din onlineresa framgångsrikt med 000webhost

Använd gratis hosting

000webhost som drivs av Hostinger, garanterar pålitliga servrar, inga annonser på din webbplats och 99,9 % upptid. Lär dig att koda och experimentera med PHP, MySQL, FTP och cPanel. Skapa en gratis hemsida, bygg en WordPress-blogg eller designa en snygg webbutik på bara några minuter.

Det perfekta kostnadsfria webbhotellet med kontrollpanel

Allt du behöver för att starta och bygga din första hemsida. Vårt första gratis webbhotell ger en ideal miljö för att experimentera och lära känna den digitala världen. Det är en plats där nybörjare på webben kan växa till proffs.
Starta din onlineresa framgångsrikt med 000webhost

Avancerad webbplatsbyggare

Avancerad webbplatsbyggare
30-dagars pengarna-tillbaka-garanti

Om du inte är 100% nöjd med Hostinger kan du begära en återbetalning inom 30 dagar efter ditt köp. Processen är smidig och riskfri. För mer information, vänligen se vår återbetalningspolicy (undantag kan tillämpas).

Gratis webbhotell - FAQ

Få svar på vanliga frågor om bästa webbhotellstjänsten.

Hur skiljer sig gratis webbhotell från betalt webbhotell?

Icon

Är gratis webbhotell bra?

Icon

Hur får man gratis webbhotell?

Icon

Hur får man ett gratis domännamn med min webbhotellstjänst?

Icon

Vilken typ av webbhotell behöver jag?

Icon

Erbjuder Hostinger också en WordPress hosting-lösning?

Icon

Kan jag migrera från 000webhost till Hostinger?

Icon

Vilka är fördelarna och nackdelarna med gratis webbhotell för hemsidor?

Icon