Tre.
Två.
Online

Simple

Tre. Två. Online.

Om oss

Nå din framgång på nätet med Hostinger

Hostinger har som uppdrag att göra det möjligt för alla att lyckas på nätet - från utvecklare till blivande bloggare och företagare. Med vår snabba webbhotellsteknik, pålitliga och vänliga kundnöjdhetsmedarbetare och lättanvända hPanel är det inget annat än enkelt att växa din webbplats.

Nå din framgång på nätet med Hostinger

Globalt erkänt webbhotell

Hostinger lanserades 2004 som ett Litauenbaserat teknikföretag och är nu en ledande leverantör av webbhotellslösningar som betjänar över en miljon likasinnade kreatörer från över 150 länder.

Vi håller fast vid vårt rykte som den snabbast växande webbhotellsleverantören 2020* och kommer att fortsätta att förbättra våra tjänster, öppna nya marknader och vara en del av ännu fler framgångssagor.

*Uppmärksammad av marknadsledaren Bitcatcha.

Globalt erkänt webbhotell

Vår historia

Våra styrkor är:

Sömlösa hanteringsverktyg

Webbplatshastighet

Dedikerad support dygnet runt

Sömlösa hanteringsverktyg

Oavsett din bakgrund eller tekniska expertis har våra verktyg för att bygga och hantera webbplatser byggts med användarupplevelse och kraft i åtanke. Kontrollera allt på ett ställe med hPanel, från domäner, webbhotell, e-postkonton och mycket mer. Få mer tid över till det som är viktigt med dra-och-släpp-verktyget Hostinger Website Builder - skapa och publicera en webbplats på några minuter, utan begränsningar.

Webbplatshastighet

Vi vill att webbplatsskapare och ägare ska kunna utvecklas snabbt. Föreställ dig att din webbplats laddas på millisekunder var som helst i världen med våra globalt utspridda servrar, med en garanterad upptid på 99,9 %. Ge dina besökare den bästa användarupplevelsen och se hur din webbplats rankas bättre.

Dedikerad support dygnet runt

Vi finns här för alla hängivna online-aktörer som har som mål att växa på webben. Vårt kundnöjdhetsteam talar 11 språk, så att du kan kommunicera dina tankar och funderingar tryggt på ditt eget språk. Lägg mindre tid på att oroa dig över dina problem - vi lovar att snabbt återkomma till dig med användbara lösningar.

Jag var nyligen i kontakt med hostinger kundtjänst. Servicen hos supportteamet var en av de bästa jag fått. Servicen var inte bara informativ, utan också hjälpsam. Med lite information från mig lyckades de upptäcka problemet och lösa det snabbt.

Podaz butik
Webbutik

Jag gick några kurser i webbdesign och -utveckling och hade aldrig hanterat webbplatser på egen hand. Jag ville utöva de färdigheter jag lärt mig så jag letade runt efter ett bra webbhotell som framför allt skulle ge mig full kontroll över min kod.

Andrew
Webbutvecklare

Jag har 94 hemsidor hos Hostinger för tillfället och mina kunder och jag har alltid gillat Hostinger på grund av två saker: Serverhastighet och femstjärnig kundsupport. Hostinger är den bästa plattformen för alla, från nybörjare till Pro-utvecklare.

Jeremiah Kobina
Programvaruutvecklare
TEKNIK

Konstant innovation

Som en av de snabbaste och mest effektiva leverantörerna av webbhotellstjänster strävar vi efter att anpassa oss till de senaste tekniska framstegen i branschen. Vi förbättrar ständigt våra servrars infrastruktur med avancerade anti-DDoS-lösningar, LiteSpeed-driven teknikstack och vår specialbyggda kontrollpanel - hPanel.

Konstant innovation
MÄNNISKORNA

Ett engagerat team av hjältar

Med över 1000 anställda i 54 länder är Hostinger en av de snabbast växande webbhotellsleverantörerna i världen. Precis som vi engagerar oss i våra kunder tar vi hand om våra egna så att vi kan växa professionellt och ta våra kunder till nästa nivå. Anslut dig till Hostinger och jobba med oss!

Ett engagerat team av hjältar
KUNDFOKUS

Vi lyssnar innan vi talar

Du, kunden har högst status hos Hostinger. Din feedback bidrar till förbättringen av våra produkter, processer och totala kundnöjdhet. Vi vill alltid höra våra kunders tankar genom enkäter, onlinerecensioner och enskilda intervjuer.

Vi lyssnar innan vi talar

Senaste blogginläggen

Branch left
Hostinger är verkligen ett väldigt gediget webbhotell
Bitcatcha
Branch right
Branch left
Bästa valet för pålitlig upptid
PCMag
Branch right
Branch left
Det känns som ett exklusivt webbhotell
Quicksprout
Branch right