Tre.
Två.
Online

Simple

Tre. Två. Online.

Om oss

Nå din framgång på nätet med Hostinger

Hostinger har som uppdrag att göra det möjligt för alla att lyckas på nätet - från utvecklare till blivande bloggare och företagare. Med vår snabba webbhotellsteknik, AI-driven Website Builder och lättanvända hPanel är det helt friktionsfritt att få din webbplats att växa.
Nå din framgång på nätet med Hostinger

Globalt erkänt webbhotell

Hostinger lanserades 2004 som ett Litauenbaserat teknikföretag och är nu en ledande leverantör av webbhotellslösningar som betjänar över en miljon likasinnade kreatörer från över 150 länder.
Vi håller fast vid vårt rykte som den snabbast växande webbhotellsleverantören 2020* och kommer att fortsätta att förbättra våra tjänster, öppna nya marknader och vara en del av ännu fler framgångssagor.
Globalt erkänt webbhotell

Vår historia

Våra styrkor:

Sömlösa hanteringsverktyg

Webbplatshastighet

Dedikerad support dygnet runt

Sömlösa hanteringsverktyg

Oavsett din bakgrund eller tekniska expertis har våra verktyg för att bygga och hantera webbplatser skapats med användarupplevelse och kraft i åtanke. Kontrollera allt på ett ställe med hPanel, från domäner, webbhotell till e-postkonton och mycket mer. Få mer tid över till det som är viktigt med vårt AI-drivna dra-och-släpp-verktyg Hostinger Website Builder - skapa och publicera en webbplats på några minuter, utan begränsningar.

Webbplatshastighet

Vi vill att webbplatsskapare och ägare ska kunna utvecklas snabbt. Föreställ dig att din webbplats laddas på millisekunder var som helst i världen med våra globalt utspridda servrar, med en garanterad upptid på 99,9 %. Ge dina besökare den bästa användarupplevelsen och se hur din webbplats rankas bättre.

Dedikerad support dygnet runt

Vi finns här för alla hängivna online-aktörer som har som mål att växa på webben. Vårt kundnöjdhetsteam talar 10+ språk, så att du kan kommunicera dina tankar och funderingar tryggt på ditt eget språk. Lägg mindre tid på att oroa dig över tekniska problem - vi lovar att snabbt återkomma till dig med användbara lösningar.

Icon

Jag var nyligen i kontakt med Hostingers kundnöjdhetsteam. Bemötandet är ett av de bästa jag fått - deras medarbetare var informativa och hjälpsamma. Även när de bara fick lite information lyckades de upptäcka problemet och lösa det snabbt.

Podaz butik
Webbutik
Icon

Jag gick några kurser i webbdesign och -utveckling och hade aldrig hanterat webbplatser på egen hand. Jag ville utöva de färdigheter jag lärt mig så jag letade efter ett bra webbhotell som gav mig full kontroll över min kod. Det var så jag valde Hostinger.

Andrew
Webbutvecklare
Icon

Jag har 94 hemsidor hos Hostinger för tillfället och mina kunder och jag har alltid gillat Hostinger på grund av två saker: serverhastighet och femstjärnig kundsupport. Hostinger är den bästa plattformen för alla, oavsett om du är en nybörjare eller proffsutvecklare.

Jeremiah Kobina
Programvaruutvecklare
TEKNIK

Konstant innovation

Konstant innovation
MÄNNISKORNA

Ett engagerat team av hjältar

Ett engagerat team av hjältar
KUNDFOKUS

Vi lyssnar innan vi talar

Vi lyssnar innan vi talar

Senaste blogginläggen

Branch left
Hostinger är verkligen ett väldigt gediget webbhotell
Bitcatcha
Branch right
Branch left
Bästa valet för pålitlig upptid
PCMag
Branch right
Branch left
Det känns som ett exklusivt webbhotell
Quicksprout
Branch right