Joomla webbhotell

Skapa hemsidan du har alltid velat ha med snabb och pålitlig Joomla-webbhotell

check_circle

30 dagars öppet köp

Webbhotellpaket optimerade just för Joomla

Enkelt Webbhotell

89,00 kr
Spara 90%
9
00
kr
/mån

18,00 kr/mån när du förnyar

 • 1 webbplats
 • 1 e-postkonto
 • 100 GB Bandbredd
 • 1X Joomla Optimized Speed
Mest populär

Premium Webbhotell

139,00 kr
Spara 82%
25
00
kr
/mån

29,00 kr/mån när du förnyar

 • Obegränsat*Antal webbplatser
 • Obegränsad*E-postkonton
 • Obegränsad*Bandbredden
 • Veckovisa Backuper
 • 2X Joomla Optimized Speed

Business Webbhotell

189,00 kr
Spara 79%
39
00
kr
/mån

65,00 kr/mån när du förnyar

 • Alla fördelarna från Premium
 • Daglig Säkerhetskopiering
 • Gratis SSL certifikat
 • 4X Joomla Optimized Speed

Visste du att...? Personliga gratisdomäner ingår i de årslånga Premium Affärsplanerna!

Behöver du mer kraft? Prova molnhotell

Joomla webbhotell som kommer att blåsa ditt sinne

Under åren har vi perfekerat vår serverinfrastruktur för att tillgängliga resurser till det sista droppet vid maximal effektivitet. Få allt du behöver för att starta en framgångsrik Joomla-webbplats!

live_help

Support som älskar joomla

Behöver du hjälp med att installera eller överföra din webbplats? Vi hjälper dig! Ett dedikerat team av supportexperter specialiserade just på Joomla är redo att hjälpa dig med frågor dygnet runt 24/7/365!

dns

Joomla-optimerade servrar

Upplev blixtsnabba laddningstider och förstklassig prestanda. Alla våra servrar har justerats och optimerats för att ge den bästa Joomla Webbhotell -upplevelsen oavsett vilken typ av webbplats du har.

thumb_up

Gratis domän

Varje projekt behöver ett bra namn. Slå två flugor i en smäll och få det gratis hos Hostinger! Om du väljer en faktureringsperiod av ett år eller längre får du ett gratis domännamn för det första året.

Varför välja Joomla CMS?

Eftersom Joomla är den näst mest populära CMS i världen, gör det innehållshanteringen lika lätt som en promenad i parken! Oavsett vilken webbplats du syftar på att skapa, kommer Joomla att ge dig alla verktyg för att producera fantastiska sidor samtidigt när du behåller en stark närvaro på nätet.

 icon

check_circleEnkel och flexibel

Även om du bygger din första hemsida kommer Joomlas enkelhet att överraska dig. Installera Joomla med ett enda musklick och skapa en professionell webbplats utan några kodningskunskaper!

check_circleStor gemenskap

Under åren har Joomla samlat en stor användarbas i alla hörn av Internet. Uppfylla alla dina webbplatsbehov och hitta lösningar till alla problem du stöter på under vägen!

check_circleTeman och tillägg

Med en massiv samling av gratis teman och plugins ger Joomla dig den ultimata friheten. Lägg till nya funktioner i ett ögonblick och imponera dina besökare med vackra och funktionella design!

Starta din webbplats med Joomla idag

Publicera din Joomla-webbplats i bara tre enkla steg!

Välj ditt Joomla-webbhotellpaket

First step

Välj ditt Joomla-webbhotellpaket

Välj en av de tre lösningar och granska din kundvag. Välj en faktureringsperiod av minst 12 månader för att få en gratis domän och SSL!

Fortsätt till kassan

Second step

Fortsätt till kassan

Slutför din beställning för att komma åt kontrollpanelen. Där kan du aktivera din beställning.

Installera din Joomla-webbplats

Third step

Installera din Joomla-webbplats

Du börjar det riktiga arbetet! Installera Joomla med ett enda klick och börja bygga din webbplats!

Everything you need

Vi har allt du behöver för att lyckas med Joomla

Med Hostinger kan du fokusera på det viktiga. Alla servrar är optimerade med avancerad teknik för att ge dig det mesta av Joomla Webbhotell. Vi utvecklade en anpassad kontrollpanel med flera funktioner för att förbättra säkerheten och prestandan!

tune

Cache Accelerator

Snabba upp din Joomla-webbplats med cache på server-sidan och behåll dina besökare intresserade oavsett mängden av besökare som kommer!

update

Senaste PHP-versionen

Våra servrar kommer alltid med de senaste PHP- och MySQL-versioner för att säkerställa den bästa möjliga prestandan och säkerhet.

https

SSL/TLS-certifikat

Eftersom HTTPS börjar att bli en ny standard på nätet, erbjuder vi dig ett gratis Lifetime SSL-certifikat när du väljer en faktureringsperiod av 12 månader eller mer!

Dashboard
Ecommerce shop
cloud

CloudFlare Enhanced

Vi även erbjuder en CloudFlare-integration för att du kan snabba upp din webbplats med ett global CDN och avancerad DDoS/WAF-skydd. Säkerhet kommer först!

people

99.9% upptid

Dedikerade teams av devops och ingenjörer övervakar din server dygnet runt för att säkerställa att din webbplats är alltid tillgänglig.

trending_up

Åtkomst Manager

Bygger du en webbplats tillsammans med andra? Det är inget problem! Du kan enkelt dela åtkomst till samma projekt med hjälp av Access Manager.

Vanliga frågor om Joomla Webbhotell

Våra svar till vanliga frågor om Joomla Webbhotell.

Joomla är för närvarande världens näst populära innehållshanteringssystem (CMS) och en flexibel plattform som du kan använda för att skapa vilken slags webbsidor som helst. Sedan 2005 har den hjälpt miljontals webmasters, bloggare och företagare över hela världen att skapa webbsidor.
Joomla-webbhotell syftar på att erbjuda den perfekta plattformen för Joomla-baserade webbplatser med hjälp av uppdateringar och anpassade konfigurationer. Du kan fokusera på kvaliteten och innehållet på dina webbsidor och vi tar hand om servertillgängligheten, uppdateringar och förbättringar.
För att överföra din befintlig Joomla-webbplats måste du först skapa en full säkerhetskopia av din webbplats. Det enklaste sättet att göra det är med hjälp av ett plugin som Akeeba Backup, vilket låter dig att enkelt säkerhetskopiera och återställa joomla-baserade webplatser. Om du stöter på några problem längs vägen, kommer vårt dedikerad supportteam att vara redo hjälpa dig dygnet runt!

Som ett innehållshanteringssystem (CMS) ger Joomla dig mycket flexibilitet och frihet. Detta ger dig möjlighet att skapa olika typer av webbplatser, inklusive:

 • Nischbloggar;
 • Recensionswebbplatser;
 • Job listing -webbplatser;
 • Affiliate-webbplatser;
 • Personliga portfolios;
 • Webbutiker;

Och mycket mer tack vare det stora utbudet av gratis tillägg som Joomla erbjuder.

Självklart! Och det finns mer än ett sätt att göra det! Inom Joomlas samling av gratis tillägg hittar du olika tillägg som låter dig att konvertera din webbplats till en webbutik. Var och en har en unik uppsättning av funktioner och du kan testa dem alla innan du bestämmer vilken som passar dig bäst.
För att säkerställa en smidig Joomla-upplevelse skyddas alla våra Joomla-servrar med BitNinja-realtidssäkerhet. Om man räknar med en uppsättning av anpassade brandväggsregler så blir resultatet en säker webbmiljö som är skyddad mot malware, DDoS, brute force, XSS och alla liknande hot.
Även om det inte finns någon tydlig snittvinnare mellan de två innehållshanteringssystemen, är Joomla bland de bästa WordPress-alternativen som finns. Nästan en tredjedel av alla webbplatser runt om i världen är baserade på dessa open source -plattformar. Således när det gäller att bygga en webplats, är båda väldigt bra alternativer med sina egna fördelar och nackdelar. Prova vilken som passar dig bäst!