image description

Registerade kunder:

12,302,318
image description

Dagliga registreringar:

10,000+
image description

Webbplatser:

6,317,772

Vårt företag

Att erbjuda enkla, prisvärda och nyttiga webbtjänster som hjälper människor att låsa upp Internets kraft är vår passion. Sedan vårt företags etablering i 2004 som en enskild firma, har vi vuxit kraftigt och är stolta över att meddela att Hostinger Group har vuxit till en världsledande webbhotelleverantör. Runt om i världen vi har miljoner av kunder och hanterar hundratals webbservrar för att tillgodose våra kunders behov.

Att vara en av de elita ICANN-ackrediterade registrarer är vad vi är mest stolt över. ICANN-ackreditering betyder att ett företag har verifierats, har en stark finansiell bas och kan litas på. Du kan vara säker på att dina domännamn är säkra med Hostinger.

image description

Vår vision är att göra det möjligt för miljontals människor runt om i världen för att frigöra kraften av Internet och ge dem egenmarkt att lära, skapa och växa. Vi låter användaren börja helt kostnadsfritt och tryggt växa med oss när de är redo för mer.

Vi har ett uppdrag att hjälpa våra kunder att lyckas på nätet. Vi vaknar varje dag med syftet att göra det så enkelt och smärtfritt som möjligt att bygga och driva webbplatser. Vi strävar efter att göra våra kunder le.

Våra värderingar

Be the change you seek. Vi bör ha mod och uppfinningsrikedom att väcka förändring - att göra våra produkter och teknologi bättre, vårt folk, vår plats. Ständig förbättring är ett delat ansvar. Åtgärd är oberoende.

Don't #@!% the customer. Kunderna är vår livsnerv. Vi är dömda utan nöjda kunder. Så tanke på kundperspektivet kommer alltid först.

Play, as a team. Vi spenderar en stor del av vår tid på arbetet. Så ju mer tid inte känns som "arbete", desto bättre. Vi kan vara allvarlig utan att ta oss alltför allvarligt. Vi strävar efter att sätta vad som är rätt för teamet först.

Öppet bolag. Information är tillgängligt internt som standard och delning är en första princip.

Hostinger Sverige

Hostinger öppnade sin verksamhet i Sverige i 2013. Varje dag lägger vi till över 10000 nya kundkonton världen över. Nu är glada över att människor från Sverige också kan njuta av våra webbhotelltjänster.

image description

Hostinger International Ltd tillhandahåller alla våra tjänster. Hostinger Group driver olika online webbtjänster. För att rapportera missbruk av våra tjänster (spam, phishing, adware, osv), skicka oss e-post till abuse@hostinger.com

  • php
  • my sql
  • intel
  • cloudlinux
  • nginx
  • cloudflare
  • wordpress