Köp ett webbhotell du kan lita från och med första dagen

Skaffa ett överkomligt webbhotell som är designad för att hjälpa dig komma igång och driva en framgångsrik webbplats - oavsett din erfarenhet.

Välj ditt Webbhotellpaket

Tidsbegränsat erbjudande: Få .com-domän GRATIS

Enkel Webbhotell

kr89,00
Spara 90%
kr
9
00
/mån
 • 1 webbplats
 • Optimised for WordPress
 • 100 GB Bandbredd
 • 1X Processkraft & minne
Mest populär

Premium Webbhotell

kr139,00
Spara 82%
kr
25
00
/mån
 • 100 Webbplatser
 • Obegränsat antal e-postkonton
 • Obegränsat trafik
 • 2x Processkraft & minne
 • Veckovisa Backuper

Business Webbhotell

kr189,00
Spara 79%
kr
39
00
/mån
 • Alla fördelarna från Premium
 • Daglig säkerhetskopiering
 • Gratis SSL-certifikat
 • 4X Processkraft & minne
Behöver du mer kraft till ditt projekt? Kolla in våra högkvalitativa cloud hosting lösningar.

Visste du att...? Personliga gratisdomäner ingår i de årslånga Premium Affärsplanerna!

 • visa
 • paypal
 • bitpay
 • maestro
 • mastercard
 • btsweden

Allt du behöver för att starta en webbplats du har drömt om

Att starta en webbplats kan vara enkelt - allt det kräver är en rätt webbhotellmiljö och en partner du kan lita på. Hostinger erbjuder dig med alla de nödvändiga verktygen du behöver för att lyckas med en webbplats. Och vår kundservice kommer att vara tillgänglig om du behöver hjälp dygnet runt 24/7.

Snabbaste webbhotell

Hastighet är en av de kärnfaktorerna för varje online-verksamhet. Det påverkar allt - från och med hur nöjda dina kunder är till synligheten på sökmotorer. Tack vare Hostingers moderna infrastruktur och högkvalitativa nätverk kan vi erbjuda det snabbaste webbhotellet i sitt prisklass.

Gratis domännamn & SSL-certifikat

Njut av ett gratis domännamn och börja bygga ditt varumärke från första dagen. Skaffa ett SSL-certifikat och säkra allt datautbyte mellan din webbplats och dess besökare. Och den bästa delen är att du inte behöver betala något extra för det - bara köp webbhotellet, välj ett domännamn och njut av den nya webbplatsen.

Domänbaserad e-post

Inga fler redan tagna användarnamn - du bestämmer vad din e-postadress kommer att vara. Och genom att skicka dem från @dindomän.com får du dina meddelanden mycket mer professionella och pålitliga, vilket kan hjälpa dig att skaffa nya kunder för dina produkter och tjänster.

24/7/365 kundsupport

Behöver du hjälp med ditt nya webbhotell? Vill du flytta över din befintlig webbplats? Det spelar ingen roll om du är en nattugla eller morgonmänniska - bara skicka oss ett meddelande när som helst. Vår kundservice är tillgänglig dygnet runt.

WordPress-optimerad webbhotell

Visste du att ungefär var tredje webbplats är byggd med WordPress? Det är ingen överraskning, för att WordPress är faktiskt en av de mest användarvänliga innehållshanteringssystem där ute. Den har tusentals av temor och tillägg att välja mellan. Och Hostingers webbhotell är även optimerad för just WordPress!

Bygg Webbplats

Bygg en webbplats med inga kodningskunskaper med vår gratis dra & släpp website builder. Bara dra & släpp allt du vill på hemsidan, anpassa dem med ditt eget innehåll och njut av resultatet. Det kunde inte vara lättare.

Köp ett webbhotell som gör byggandet enkelt

Från bloggar till företagswebbplatser och e-handelsbutiker. Tack vare integrationen med de bästa webbplatshanteringssystemen kan du enkelt skapa vilken webbplats som helst du behöver - även om du aldrig har utvecklat en tidigare. Och det tar mindre än 5 minuter att komma igång.

WordPress

Världens populäraste CMS som kan användas för att bygga vilken webbplats som helst. Tack vare den stora gemenskapen av tusentals entusiastiska utvecklare är det svårt att hitta en funktion som inte kunde implementeras med hjälp av en av de tillgängliga plugins.

Magento

En av de mest pålitliga e-handelsplattformarna. Bygg en vacker och snabb webbutik och hantera tiotals, hundratals eller till och med tusentals produkter enkelt. Himlem är gränsen!

Drupal

Ett gratis open-source innehållshanteringssystem som används mest av icke-statliga organisationer och universiteter runt om i världen. Trots att det är mycket avancerad krävs det ingen programmeringsförmåga att komma igång och bygga en kraftfull webbplats.

Joomla

Joomla är känd för sin stora flexibilitet tack vare det smarta tilläggssystem som för det väldigt enkelt att skapa nya moduler, mallar, komponenter och plugins för det.

PrestaShop

En e-handelsplattform som driver över en halv miljon e-handelswebbplatser runt om i världen. Precis som andra innehållshanteringssystem, ingår det flera tillägg och temor som du kan installera för att få din butik se bättre ut!

WooCommerce

Den mest avancerade WordPress e-handelslösningen. Sälj produkter och tjänster på din personlig blogg eller skapa en professionell webbshop. Välj mellan tusentals WooCommerce-temor och plugins.

Dagens högkvalitets webbhotell kan vara billig & vi har bevisat det!

Hostinger hjälper smarta människor att spara mycket genom att erbjuda exceptionellt billig webbhotell med hög kvalitet, omfattande funktioner & fanatiskt dedikerat Live-support. Oavsett om du är en nybörjare eller proffs till webbsidor måste du veta att det är möjligt att spara pengar! Här är bara några av de många funktionerna som gör Hostinger till en pionjär av prisvärd, omfattande & billig webbhotell.

A: det är enkelt - bara rulla uppåt till tabellen, välj ett webbhotellpaket och klicka på Köp.

A: Ja - det ingår ett gratis domännamn i alla webbhotellpaket. När du köper ett webbhotell kommer domänen du valt att automatiskt pekas till din webbplats.

A: Det beror helt på dina behov, men de flesta av våra kunder börjar med vårt Premium-paket, eftersom det erbjuder mycket flexibilitet till ett bra pris!

A: Du bara behöver att köpa ett webbhotell - där det ingår ett gratis website builder och en enkel 1-klicks installerare av de populäraste innehållshanteringssystem på marknaden.

A: Självklart! Bara köp ett webbhotell som du är intresserad av och kontakta oss för att få din befintlig webbplats flyttad över. En av våra kundservicemedarbetare tar hand om överföringen kostnadsfritt.

 • Lättanvänt Website Builder
 • 99.9% driftsäkerhet
 • 24/7 Live-support
 • Powerful Control Panel
 • 30 dagars öppet köp
Specialerbjudande!
Från
kr
9
00
/mån
Spara 90%
Kom igång