Magento Logo

Magento Webbhotell

Starta din webbshop och öka dina försäljningar med ett Magento-optimerad webbhotell.
Starta nu
 • Garanterad 99.9% upptid
 • Överlägsen hastighet och prestanda
 • Utmärkt supportchat
 • 30 dagars öppet köp

Välj ditt Magento-webbhotellpaket

Enkel Magentobhotell

kr89,00
Spara 90%
kr
9
00
/mån
 • 1 webbplats
 • 1 e-postkonto
 • 100 GB trafik
 • 1X Magento Optimized Speed
Mest populär

Premium Magentobhotell

kr139,00
Spara 82%
kr
25
00
/mån
 • Obegränsat antal av webbplatser
 • Obegränsade e-postkonton
 • Obegränsat trafik
 • Veckovis säkerhetskopiering
 • 2X Magento Optimized Speed

Business Magentobhotell

kr189,00
Spara 79%
kr
39
00
/mån
 • Alla fördelarna från Premium
 • Daglig säkerhetskopiering
 • Gratis SSL-certifikat
 • 4X Magento Optimized Speed
Behöver du mer kraft till ditt projekt? Kolla in våra högkvalitativa cloud hosting lösningar.

Visste du att ett gratis domännamn ingår i Premium- och Business-webbhotellpaketen.

 • visa
 • paypal
 • bitpay
 • maestro
 • mastercard
 • btsweden

Magento-webbhotell med allt du behöver

Ett Magento-webbhotell utvecklad med erfarenhet. Få allt du behöver på ett ställe med Hostinger. Med den kraftfulla serverinfrastrukturen som är optimerad för Magento, kommer din butik att ge en enastående upplevelse för varje besökare. Förökade försäljningar är garanterade!

Magento-experter vid din sida

Få omedelbar support när du behöver det. Vi lämnar inga frågor obesvarade! Ett dedikerat team av supportexperter hjälper dig med alla problem du stöter på. Oavsett om det är dag ellet natt, finns de alltid där för dig!

Magento-optimerade servrar

Med senaste PHP och MySQL-uppdateringar och Nginx cache layer -teknik kommer din Magento-butik att kunna behandla tre gånger mer besökare samtidigt! Ta användarupplevelsen till den nästa nivån med den utestående prestandan.

Gratis domän

Skapa ditt eget varumärke med Hostinger! Årliga Magento-webbhotellpaket kommer med ett gratis domännamn för det första året. Använd detta specialerbjudande för att reservera ett fantastiskt namn för din butik!

Erövra världen med Magento-webbhotell

3 enkla steg! Det är allt det tar för att starta din egen webbutik

Välj ditt paket

Välj ditt paket

Välj ditt webbhotellpaket och prova riskfritt med 30 dagars öppet köp.

Installera butik

Installera butik

Slutför aktiveringsprocessen för att få tjänsten igång. Få omedelbar support vid behov!

Publicera din webbutik!

Publicera din webbutik!

Installera Magento med vårt 1 klicks installerare och börja din e-handelsresa!

Varför Magento?

Varför Magento?

Det är väsentligt att välja en solid plattform för din online-verksamhet. Som en e-handelslösning driver Magento en fjärdedel av onlinebutiker runtom i världen. Och det finns en anledning till det. Magento är ett av de bästa tillgängliga e-handelsprogram på marknaden. När man räknar med de kraftfulla Hostinger-servrar, har du möjlighet att skapa en webbutik som ingen annan!

Hög prestanda

Se till att dina besökare får den bästa online shoppingupplevelsen med Magento-optimerad webbhotell. Anpassa och skapa en webbutik som säljer som att det är Black Friday varje dag!

SEO-vänlig

Sökmotoroptimering och organisk trafik är framgångsfaktorerna bakom flera företag i världen. Få fler potentiella kunder att komma besöka din butik med effektiv SEO-optimering.

Fokuserad på E-handel

Med en plattform som är endast utvecklad för onlinebutiker, kommer Magento att erbjuda dig en mängd av olika funktioner, tillägg och dokumentation som hjälper din verksamhet att nå högsta möjliga potential.

Skapa en webbshop som säljer mer!

Bli den nästa e-handelsjätten med ett stort utbud av funktioner som gör din tjänst sticka ut från marknaden. Med Hostinger vid din sida är himlen inte längre gränsen!

1 klicks installation

Installera en Magento-webbutik med inga problem. Det är endast att skriva in butikens uppgifter och vi tar hand om resten. Mindre strul, snabba resultat!

SSL/TLS-certifikat

HTTPS är den nya standarden på nätet. Håll dina kunddata säkra med ett Lifetime SSL-certifikat. Det kan installeras med ett enda klick som kommer även att boosta din sidans SEO och pålitlighet!

Access Manager

Jobbar du tillsammans på ett projekt? Du behöver inte dela inloggningsuppgifter för att du kan enkelt dela åtkomst till projektet med vår Access Manager.

Server-Side Cache

Vi använder en unik cachingteknik med anpassad Nginx-setup och memcached fork från Twitter (fatcache). Blixtsnabba laddningstider garanteras!

Väldigt skalbar

Medan din webbutik växer kan du behöva mer processorkraft och andra resurser. Du kan få mer resurser och uppgradera ditt paket när som helst!

CloudFlare-skydd

Skaffa ett CloudFlare-integration och superladda din Magento-butik med ett DDoS-skydd, WAF och supersnabb global CDN!

Vanliga frågor om Magento Webbhotell

Våra svar till vanliga frågor om Magento Webbhotell

Magento är en open source plattform som driver många populära webbutiker på Internet. Det fokuserar på att tillhandahålla onlineföretagare en solid plattform som de kan använda för att sälja både fysiska och virtuella varor. Ständiga uppdateringar och förbättringar för Magento till en av de bästa valen för både nybörjare och erfaren utvecklare.

Magento-webbhotell syftar på att erbjuda en webbhotellmiljö som är optimerad för bästa Magento-upplevelsen. HTTP/2, de senaste stabila PHP- och MySQL-uppdateringarna med snabb server-side cache gör att Magento-butiker konverterar alla besökare till betalande kunder i ett ögonblick. Under åren har vi perfekterat våra egna lösningar för små och stora webbutiker!

Med de rätta inställningarna kan det säkert! Och det här är precis vad vi erbjuder här på Hostinger. En chans att starta en Magento-butik på ett prisvärt webbhotell utan att ha brist om resurser. Och om du någonsin skulle behöva mer resurser, har vi alltid lösningen åt dig. Starta små och växa stort med Hostinger!

Mestadels med PHP. Magento använder även MySQL- eller MariaDB-databaser för att göra produkthanteringen smidig och lätt. Den har också en model-view-controller arkitektur och har utvecklats med objektorienterad programmering med hjälp av PHP-framework Zend.

Självklart! Om du behöver hjälp med något, vårt dedikerat supportteam finns där för att assistera dig 24/7/365. Oavsett om du har ett par enkla frågor eller om du stöter på några problem, skicka oss ett meddelande och en passionerad expert kommer att hjälpa dig!

Börja spara nu!

Allt-i-ett webbhotell & domännamn från

kr
9
00
/mån