Recensioner av Hostinger

Människor från över 40 länder förlitar sig på Hostinger för deras webbplatser. Det här säger de om vår webbhotellstjänst på recensionsajterna Trustpilot, G2 och Google My Business.

Recensioner av Hostinger
Topprecensioner vänster avdelning
Hostinger överträffar de flesta konkurrenternaTechradar
Topprecensioner höger avdelning
Topprecensioner vänster avdelning
Utmärkt kundservice och drifttidPCMag
Topprecensioner höger avdelning
Topprecensioner vänster avdelning
Från marknadsföring till UI-hantering av din hemsida - premium hostingQuicksprout
Topprecensioner höger avdelning

Därför älskar kunderna Hostinger

Live Support

Live Support 24/7

Vårt team med vänliga experter finns här för att hjälpa. För alla problem - när som helst. Din framgång är vår drivkraft.

Kom igång på några sekunder

Kom igång på några sekunder

Gå live med bara ett klick. Hostinger är designat för att göra det enkelt att snabbt få upp sin hemsida.

Byggt för hastighet

Byggt för hastighet

Hastighet är allt. Det kan vara avgörande för din webbplats framgång. Maximera din potential med en blixtsnabb webbplats.

Hostinger har ett utmärkt betyg hos

Utmärkt sälj- och supportteam!

Utmärkt sälj- och supportteam! Jag köpte en prenumeration och fick en gratis domän på köpet, samt massor av hjälp med att komma igång och flytta över min andra domän.

Över 4 månader och inga problem alls.

Jag har en "Premium delat webbhotell"-plan. Jag har installerat flera webbplatser och allt fungerar bra hittills. Bra kundservice också 👌 Fortsätt så.

Jag älskar Hostinger

Jag älskar Hostinger, från användar-perspektiv till affiliate-perspektiv. De har en fantastisk support, både live chat, email och account manager. Har aldrig haft några problem med webbhotellet och cloud hosting-tjänsten är extremt SNABB! Jag rekommenderar alltid den till mina kunder. Jag har använt flera webbhotellsleverantörer, men det har inte funnits någon som haft en så bra hosting med allt: kontrollpanel, support, priser, prestanda etc. Jag är helt förälskad i Hostinger!

Kundnöjdhetsteamet är fantastiskt!

Jag registrerade fel webbdomän och behövde göra några ändringar. Kontaktade kundnöjdhetsteamet och gav dem informationen som behövdes och fick webbplatsen ändrad till det korrekta domännamnet. Agne var kundservice-medarbetaren. Efter att hon anslöt hade hon hanterat det på 10 minuter. Snabbt och effektivt! Jag kunde inte ha fått en bättre service.

Hostinger är bäst

Hostingers webbhotell är den bästa webbhotellstjänsten jag haft på två år. Servrarna är flexibla och snabba.
Supportteamet förtjänar beröm.

Fantastisk service!

Jag har varit hos Hotinger i flera år och jag har alltid haft den bästa prestandan vad gäller deras webbhotellstjänster. Utmärkt kundservice och rimliga priser. Fantastiskt!

30-dagars pengarna-tillbaka-garanti

Du behöver ingen anledning. Om du inte är nöjd lovar vi att återbetala dig. Inga risker, inget krångel.

Branschledande webbhotell

Agnė från Hostinger löste mitt problem på...

Agne från Hostinger löste mitt problem på ett ögonblick. Jag köpte av misstag Premium delat webbhotell - under det första alternativet för webbhotell. Jag frågade Agnė vad jag skulle göra, och direkt erbjöd hon mig en återbetalning. Så jag gick vidare och skaffade WordPress Hosting med WordPress Starter-paketet. Det här är spännande! Tack för din hjälp.

Bästa supporten någonsin!

Jag hade problem med att registrera en gratis domän som jag valt, och teamet svarade faktiskt snabbt, och med en hängiven och sympatisk ton.
Jag var så imponerad av deras passion för att göra sina kunder nöjda att jag kommer lansera min webbapplikation hos Hostinger och kanske till och med starta ett partnersamarbete med er.

Den prisvänligaste och mest högkvalitativa webbhotellstjänsten!!

Allt gick bra och framförallt väldigt fort.
Mycket bra hemsida med tydliga förklaringar om inställningar
och migrationer av befintliga webbplatser.
Migrationen gick perfekt och vid skapandet
av en extra webbplats med domän (gratiserbjudande) hade jag ett SSL-problem, men det löstes mycket snabbt och ordentligt av deras professionella och kundvänliga helpdesk-anställd som tänker i samma banor som dig!!
Helpdesk finns dessutom tillgänglig 24/7 och de svarar riktigt snabbt och är mycket serviceinriktade, har aldrig upplevt det tidigare !!
Personligen rekommenderar jag dem starkt för de som vill ha en prisvänlig, högkvalitativ, pålitlig webbhotellsleverantör !!

Bästa supporten någonsin!

Jag har provat flera webbhotellsleverantörer de senaste 4 åren och jag måste erkänna att Hostinger är överlägset bäst när det gäller hastighet, priser och framförallt deras support. För mig som webbdesigner är det viktigt att ha snabb support eftersom jag har webbhotell för mina kunders webbplatser hos Hostinger. Jag har nästan varit två år hos dem nu och jag hade inte kunnat vara nöjdare. Jag rekommenderar dem starkt till alla som vill starta ett webbdesign-företag eller de som bara vill bygga en hemsida till sig själva.

Lättanvänd plattform, vänlig support, prisvärd hostingtjänst

Jag letade efter en pålitlig och prisvärd hostingtjänst. Jag hittade Hostinger. Efter att ha läst positiva recensioner kontaktade jag deras kundservice. Deras supportteam var riktigt hjälpsamma och snabba på att svara på alla mina frågor och problem. Måste även säga att jag tycker att deras gränssnitt är mycket användarvänligt, vilket gör det mycket enkelt att lösa saker själv utan att behöva hjälp från supporten. Jag rekommenderar definitivt dem.

Hostinger har betyget "Suverän" hos

Ett nöjt designproffs

Jag är en designer som behöver pålitliga webbhotellstjänster. Hostinger är helt fenomenala med sin kvalitet och kundservice. Vid sidan av det är användargränssnittet bland det bästa, mest intuitiva och användarvänliga. Till skillnad mot andra större hajar där ute som endast bryr sig om att roffa åt sig dina pengar efter det första året.

Betyg

Å mina partners vägnar vill jag tacka er, Hostinger för en fantastisk support, särskilt när jag uppgraderade vår Delat webbhotell-plan. Ser fram emot att få fler enastående erbjudanden från Hostingers förstklassiga Cloud Hosting-plan!

Hostinger - 100% rekommenderade

Jag har arbetat med Hostingers Premium webbhotellsplan i ett år och de tillhandahåller alla element jag behöver för att hantera mina webbplatser och mina databaser med optimala resultat. 1-klicks-installation, obegränsat SSD-lagringsutrymme och enkla installationer av SSL-certifikat.
Dessutom erbjuder de otrolig och snabb hjälp där deras fokus är att lösa dina problem på bästa möjliga sätt och så kvickt de kan.
Utan tvivel rekommenderar jag Hostinger som webbhotellsleverantör.

Överlägset briljant kundservice

Utmärkt kundservice som gjorde det lilla extra som krävdes av dem! De ackrediterade till och med mitt köp från tidigare år, något som ingen annan webbhotellsleverantör skulle våga röra. En store eloge till kundsupportsrepresentanten Neringa som gjorde det möjligt. 10/5.

Underbar erfarenhet av Hostinger så här långt

Underbar erfarenhet av Hostinger så här långt, och jag är bara 3 månader in på min 4-års resa med dem. Fantastiskt kundnöjdhetsteam 24/7. Mer Hostinger åt folket 😍

Det bästa företaget för webbhotell som...

Det bästa företaget för webbhotell som erbjuder den bästa tjänsten och supporten angående webbhotell och mycket mer. Jag gillar personligen er tjänst och rekommenderar andra att prova tjänsterna hos hostinger.com.

Letar du efter något annat?

Letar du efter något annat? Hostinger har en plan för allt och alla. Oslagbara priser, omatchad flexibilitet och obegränsad potential.