Säkra Din Hemsida Med Ett SSL-Certifikat

Skydda din hemsida och dina besökare med säkra och krypterade anslutningar. Skapa förtroende för ditt varumärke och förbättra din rank i sökmotorer med våra SSL-certifikat.

30-dagars öppet köp

SSL-certifikatSSL-certifikatSSL-certifikat

Köp Ett SSL-Certifikat

Webbsida utan SSL

Webbsida utan SSL
 • Datakryptering
 • SEO-boost
 • Kundförtroende
 • Lås i webbadressrutan
 • Säkerhetsvarning i Google Chrome

Lifetime SSL

109,00kr
 • Erbjuds för en livstid
 • Typ: Standard LE SSL
 • Kryptering: 256 bit
 • Kund-data säkrad
 • SEO-förbättringar
 • Lås i webbadressrutan
 • 30 dagars öppet köp
 • Kompatibel med PCI DSS

Comodo Positive SSL

89,00kr/år
 • Erbjuds för ett år
 • Typ: Comodo PositiveSSL
 • Kryptering: 256 bit
 • Kund-data säkrad
 • SEO-förbättringar
 • Lås i webbadressrutan
 • 30 dagars öppet köp
 • Kompatibel med PCI DSS
 • Pålitlig part garanti: $50,000

Skillnaden mellan Lifetime SSL och Comodo PositiveSSL

Vår aktiveringsplan för ett Lifetime SSL Certifikat har ett engångspris och varar för evigt. Det är ett standardcertifikat som förnyas automatiskt och gratis.

Vår aktiveringsplan för ett Comodo PositiveSSL Certifikat har en årskostnad och inkluderar ytterligare verktyg för att skydda din webbplats. Comodo PositiveSSL erbjuder även en Pålitlig Part Garanti, vilket garanterar kompensation om Secure Sockets Layer skyddet misslyckas.

Båda säkerhetsplanerna erbjuder stark kryptering för anslutning mellan din webbplats och dina besökare. Däremot erbjuder planerna lite annorlunda förmåner. Till exempel, Comodo PositiveSSL inkluderar åtkomst till vår tekniska support, verktyg för SSL certifikathantering och en Comodo Secure stämpel för din hemsida. Lifetime SSL inkluderar inte dessa förmåner.

Skillnaden mellan Lifetime SSL och Comodo PositiveSSL

Varför behöver du ett SSL certifikat?

Bygg Förtroende

Bortsett från HTTPS-tillägget i webbplatsens URL, inkluderar SSL-certifikat ett lås i din webbadressruta. Detta bevisar att din webbplats använder en SSL-tjänst och det gör att ditt onlineföretag automatiskt blir mer pålitligt, eftersom kunder och besökare vet om att deras information är säker på din webbplats.

Bygg Förtroende

Förbättra Din Rank På Google

Webbsäkerhet är en av Googles viktigaste faktorer när de rankar webbplatser. Ett SSL-certifikat inkluderar ett HTTPS-prefix bredvid domänen i webbplatsens URL, vilket visar sökmotorn att webbplatsen använder en datakryptering för att skydda känslig information. Detta leder till att Google visar SSL-certifierade webbplatser högre upp bland sökresultaten, vilket genererar mer trafik på din hemsida.

Förbättra Din Rank På Google

Följ PCI DSS-standarder

Onlineföretag som erbjuder digitala betalningsalternativ och hanterar känslig information från besökare måste följa PCI säkerhetsstandarder, vilket bland annat innebär att ha ett SSL-certifikat. Om din sida inte har en pålitligt skydd kan det riskera besökarnas säkerhet och det uppfyller inte kraven.

Följ PCI DSS-standarder

Säkra kunddata

Våra SSL-certifikat använder 256-bit kryptering, vilket är standarden i dagens industri för dataskydd. Denna nivå av kryptering ser till att all privat information som delas mellan dig och dina besökare är säker från nyfikna ögon eller ovälkomna parter.

Säkra kunddata

Hur SSL-Certifikat Fungerar

Ett SSL-certifikat skapar en säker anslutning mellan dina besökare och din webbplats. Det den är icke-dekrypteringsbar av alla obehöriga och skyddar alla inloggningsuppgifter, personlig information och betalningsinformation från hackare och tjuvar på nätet.

01

Etablerar En Anslutning

När besökare försöker komma åt din hemsida efterfrågar deras webbläsare om webbplatsens identitet. När ditt SSL-certifikat är uppsatt ändras din webbplats från HTTP till HTTPS i webbadressrutan, vilket bevisar att anslutningen är säker. Om besökarens webbläsare hittar och godkänner SSL-certifikatet kommer den att markera din hemsida som säker och fråga om en säker och krypterad anslutning.

02

Datakryptering

När en säker anslutning är skapad är all data som överförs mellan besökarens webbläsare och din webbplats krypterad med 256-bit kryptering. Endast de godkännda parterna (besökarens webbläsare och din webbplats) har åtkomst till SSL-krypteringsnyckeln, vilket leder till en säkrare dekryptering.

03

Visuella Indikationer

En webbplats med ett SSL-certifikat har flera visuella indikationer som besökare håller utkik för. Hemsidans URL-ruta innehåller en lås-ikon och HTTPS före webbadressen, vilket signalerar att webbplatsen är säker. Beroende på vilket SSL-certifikat du har kan du också visa upp en site seal för att föröka din webbplats trovärdighet.

FAQS för SSL-certifikat

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna om våra SSL-certifikat och planer.

En SSL (Secure Sockets Layer) eller TLS (Transport Layer Sercurity) är ett säkerhetsprotokoll som ges ut av en certifikatutfärdare till webbplatser. Syftet med det är att kryptera anslutningen mellan webbplatsen och webbläsaren för att hindra obehöriga parter från att se eller komma åt den.

Bortsett från den krypterade anslutningen och bättre webbsäkerhet, ger ett SSL-certifikat din sida en bättre SEO-ranking.

Sökmotorer och besökare föredrar offentliga hemsidor med SSL-certifikat eftersom det visar att organisationen värderar besökarnas säkerhet. Det är ett nödvändigt säkerhetsprotokoll som både besökare och sökmotorer förväntar sig.

Det bästa sättet att se om din webbplats är skyddad av ett SSL-certifikat är att kolla om webbläsarens webbadressruta visar en låsikon före domännamnet. Om den finns där kan du vara säker på att ett SSL-certifikat skyddar din webbplats.

Beroende på valideringsnivån finns det tre typer av SSL/TLS-certifikat:

Domän Validation (DV SSL-certifikat) – det vanligaste SSL-certifikatet för mindre webbplaster. För Domain Validation kommer certifikatutfärdaren endast be dig att verifiera din domänägarskap via e-post, telefon eller DNS record.

Organisation Validation (OV SSL-certifikat) – SSL-certifikat med medelhög valideringsnivå. Certifikatmyndigheten ber vanligtvis om dokumentation för att verifiera webbmasterns webbplats, organisationsnamn, kontaktinformation och adress.

Extended Validation (EV SSL-certifikat) – dessa SSL-certifikat erbjuder den högsta nivån av validering. Med EV SSL-certifikat kommer certifikatutfärdaren att utföra omfattande bakgrundskontroller av respektive ägare för att verifiera deras webbplats och organisation.

Förutom valideringsnivå finns det också typer av SSL/TLS-certifikat baserat på antalet webbplatser de kan skydda:

Single Domain SSL-certifikat – skyddar en enskild domän och dess underkataloger.

Wildcard SSL-certifikat – ett jokerteckencertifikat som täcker en enskild domän och dess flera underdomäner.

SSL-certifikat för flera domäner – säkrar flera domäner som inte är relaterade till varandra, enligt listan i begäran om certifikatsignering (CSR).

För att välja rätt SSL-certifikat måste du titta på din webbplatss syfte och hur mycket känslig data som kommer att hanteras på den.

I verkligheten ger alla typer av SSL/TLS-skydd samma krypteringsnivå. Vissa enheter kan dock dra mer nytta av högre nivåer av validering eftersom de kan erbjuda bättre bevis på legitimitet till sina besökare.

För bloggar och personliga webbplatser räcker det med ett enda SSL-certifikat med domänvalidering (DV). Å andra sidan är SSL-certifikat för organisationsvalidering (OV) bättre för medelstora företag.

Webbplatser som hanterar stora mängder känslig data, såsom banker eller statliga webbplatser, kommer att behöva Extended Validation (EV) SSL-certifikat. De kommer att se till att besökarna känner sig helt trygga med att tillhandahålla sin känsliga information, eftersom organisationer med EV SSL-certifiering går igenom en mer omfattande valideringsprocess.

Om du köper Premium eller Business Shared hosting Cloud hosting, eller WordPress hosting från Hostinger, får du ett gratis SSL/TLS-certifikat som en av funktionerna. Detta är ett utmärkt alternativ för webbplatsägare som vill registrera sig hos en ny webbhotellleverantör samtidigt som de sorterar ut sin SSL/TLS-certifiering.

Oavsett om du väljer Lifetime SSL-certifikatet eller Comodo PositiveSSL-certifikatplanen kommer båda certifikaten att bli aktiva inom några minuter efter att du slutfört köpet.

Om du har frågor om ditt köp av SSL-certifikat, kontakta gärna vårt kundvinstgrupp för support 24/7.

Alla våra SSL-certifikat kommer med en automatisk förnyelsefunktion, så du behöver inte köpa en annan plan manuellt.

Om du köper Lifetime SSL-certifikatplanen kommer den automatiskt att förnyas av Hostinger utan kostnad. Inställningen för automatisk förnyelse är också tillgänglig för Comodo PositiveSSL-planen, och du kommer automatiskt att faktureras för det årliga SSL-certifikatpriset.

Webbplatssäkerhet är en viktig rankningsfaktor för Google. Det betyder att din webbplats har en mycket högre chans att visas högst upp i sökresultaten om den är säkrad med ett SSL/TLS-certifikat.

Om du väljer att gå med en annan SSL-leverantör kan du installera den via vår kontrollpanel för webbhotell. Följ bara de enkla stegen i denna installationsguide för anpassade SSL-certifikat och få den igång på nolltid.