Designad för din tillväxt

Vi gör Hostinger starkare och snabbare eftersom vi inte enbart kan förlita oss på den senaste tekniken. Det är därför vår största styrka är de olika teamen som arbetar tillsammans för att implementera det.

Designad för din tillväxt
Hastighet

Hastighet

Svarstid 11-274 ms.

Support

Support

Livechatt 24/7.

Effektivitet

Effektivitet

Bäst värde för pengarna.

Enkelhet

Enkelhet

9 av 10 tycker att vår hPanel är smidig och intuitiv.

Datacenter

All data – Sparad

Vi skyddar dina webbplatser med flera nivåer av säkerhetskopiering, RAID-10, dagliga eller veckovisa säkerhetskopior. Alla våra 10 datacenter distribueras globalt för att hålla dina webbplatser snabba i alla länder. Dina besökare kommer att njuta av lägsta latens och oöverträffad tillförlitlighet när vi distribuerar i globalt anslutna Tier-3-datacenter.

Planer inkluderar:

Egenbyggd hPanel, Access Manager, LiteSpeed ​​webbserver, gratis SSL, egenutvecklad WAF.

All data – Sparad

Infrastruktur

Maximal effektivitet

Säkerhet, snabb prestanda och stabilitet är lika viktiga egenskaper. Vårt mål är att upprätthålla 99.99% drifttid för din hemsida och vi uppdaterar vår säkerhet regelbundet för att både skydda servrarna från DDoS-attacker och förbättra hastigheten med den senaste LiteSpeed-teknologin. Våra servrar drivs med hjälp av CloudLinux – det bästa operativsystemet för hostingleverantörer.

Planer inkluderar:

Daglig säkerhetskopiering, CloudLinux, LVE-containers för kontoisolering, Wanguards anti-DDoS-skydd för switchar, SSD-servrar.

Maximal effektivitet

Hpanel

Anpassad för enkel användning

Vi är stolta över vår egenutvecklade hPanel. Sedan födelsen 2011 har vi finjusterat varje aspekt av vår produkt för att leverera en webbhotellsupplevelse som är intuitiv för nybörjare och enkel för proffs. hPanel är översatt till 17 språk och har en intern WordPress-migrationstjänst för snabba och automatiska migrationer.

Anpassad för enkel användning

Support

Fokuserad på Framgång

Vi är övertygade om att den bästa vägen att guida kunder är genom att visa dem hur man löser ett problem. Vårt tekniska team är tillgängligt 24/7 och redo för att vägleda dig igenom utmaningar med din webbplats.

Fokuserad på Framgång

Kom igång med våra produkter

Senaste bloggproblemen

WHOIS-integritetsskydd

Oct 05, 2022Produktuppdateringar

Har du någonsin känt dig osäker på grund av all personlig information som du måste lämna ut när du registrerar en domän?

Av Klaudijus J.

Hostingers åtkomstloggar

Jul 30, 2022Produktuppdateringar

Alla användare hos Hostinger har möjlighet att prova de praktiska klientåtkomstloggarna. Funktionen låter dig se vem som besöker din webbplats och filtrera bort trafik därefter.

Av Florence S.

WordPress staging-verktyg

Jun 27, 2022Produktuppdateringar

Innan vi introducerade WordPress staging-funktion tidigare i år behövde användare skapa sin egen staging-miljö för webbplatstestning.

Av Yoga K.