Designad för din tillväxt

Vi gör Hostinger starkare och snabbare eftersom vi inte enbart kan förlita oss på den senaste tekniken. Det är därför vår största styrka är de olika teamen som arbetar tillsammans för att implementera det.

pages.technology.features.header.heading
Hastighet

Hastighet

Svarstid 11-274 ms.

Support

Support

Livechatt 24/7.

Effektivitet

Effektivitet

Bäst värde för pengarna.

Enkelhet

Enkelhet

9 of 10 find our hPanel smooth and intuitive.

data centers

All Data - Secured

Vi skyddar dina webbplatser med flera nivåer av säkerhetskopiering, RAID-10, dagliga eller veckovisa säkerhetskopior. Alla våra 10 datacenter distribueras globalt för att hålla dina webbplatser snabba i alla länder. Dina besökare kommer att njuta av lägsta latens och oöverträffad tillförlitlighet när vi distribuerar i globalt anslutna Tier-3-datacenter.

Planer inkluderar:

In-house built hPanel, Access Manager, LiteSpeed web server, Cloudflare integration, Let’s Encrypt integration, in-house developed WAF.

All Data - Secured
infrastructure

Maximal effektivitet

Säkerhet, snabb prestanda och stabilitet är lika viktiga egenskaper. Vårt mål är att upprätthålla 99.99% drifttid för din hemsida och vi uppdaterar vår säkerhet regelbundet för att både skydda servrarna från DDoS-attacker och förbättra hastigheten med den senaste LiteSpeed-teknologin. Våra servrar drivs med hjälp av CloudLinux – det bästa operativsystemet för hostingleverantörer.

Planer inkluderar:

Daglig säkerhetskopiering, CloudLinux, LVE-containers för kontoisolering, Wanguards anti-DDoS-skydd för switchar, SSD-servrar.

Maximal effektivitet
hpanel

Anpassad för enkel användning

Vi är stolta över vår egenutvecklade hPanel. Sedan födelsen 2011 har vi finjusterat varje aspekt av vår produkt för att leverera en webbhotellsupplevelse som är intuitiv för nybörjare och enkel för proffs. hPanel är översatt till 17 språk och har en intern WordPress-migrationstjänst för snabba och automatiska migrationer.

Anpassad för enkel användning
support

Fokuserad på Framgång

Vi är övertygade om att den bästa vägen att guida kunder är genom att visa dem hur man löser ett problem. Vårt tekniska team är tillgängligt 24/7 och redo för att vägleda dig igenom utmaningar med din webbplats.

Fokuserad på Framgång

Senaste Bloggproblemen