Nästa Generation Tech

Det spelar ingen roll om det handlar om snabbare hårdvara, en innovativ nätverksarkitektur eller en ny programvarulösning - vi kommer vara bland de första som implementerar det.

Hostinger Gloabala datacenter

Hostinger Gloabala datacenter

Våra servrar finns i 7 olika regioner -> Storbritannien, USA, Brasilien, Nederländerna, Singapore, Indonesien och Litauen. Kunder kan njuta av den lägsta latensen och överlägsen pålitlighet när vi finns i globalt anslutna Tier-3 datacenter.

Hostinger Dataredundans

Hostinger Dataredundans

Alla data på servrar är skyddade av flera nivåer av felsökare, RAID-10, dagliga eller veckovisa säkerhetskopior.

Hostinger hög tillgänglighet

Hostinger hög tillgänglighet

Alla våra DC:s har dubbla upplänkar med flera ISP:s. Vi skyddar våra kunder från DDoS-attacker med flera lager, Wanguard anti-DDoS trafik-analysering och smarta brandväggsregler på switch-nivå. Bitninja eller Imunify360 (brandvägg för webbapplikationer) på varje server, valfri Cloudflare för varje konto, samt anpassade webbserver-regler för att se till att din webbplats är välskyddad mot alla typer av attacker.

Hostinger PHP HTTP

Hostinger PHP HTTP

Få bättre SEO, besökarnas behållning och omvandlingar med de senaste uppdateringarna, som kan tjäna upp till 3x fler förfrågningar per sekund.

Hostinger Multi Tier Cache

Hostinger Multi Tier Cache

Vi kör en unik cache-utbyggnad som består av flervärdesbuffert i webbservicelagret (Nginx), samt en memcached gaffel från Twitter (fatcache). Detta kan dramatiskt minska laddningstider för statiskt såväl som dynamiskt innehåll. CMS-system som wordpress, joomla visar nästan 10x förbättring i laddningstider med cache-aktiverad.

Hostinger Skalbar arkitektur

Hostinger Skalbar arkitektur

Våra nya serveringstider varierar på ungefär 10 minuter. Vi har en helt automatiserad bootstrap-process. Tryck på strömmen, sätt i nätverkskablar, - Automatiserar sparken (kickstart, ansible) och servern går online.

Hostinger Helt Managed

Hostinger Helt Managed

Vi ser till att servrar och all infrastruktur körs, alla paket är aktuella. Alla ingenjörer är i samtal på Pagerduty, vi har ett omedelbart reaktivt svar på incidenter. Vi har också setup predictive övervakning via Prometheus så att vi kan förebygga problem innan de ens uppstår.

Hostinger Katastrofåterställning

Hostinger Katastrofåterställning

I händelse av en oplanerad händelse kan vi återställa ditt konto till det senaste ögonblicksbildet på några minuter. Vi konfigurerar fullständiga och inkrementella säkerhetskopior för alla konton för att säkerställa att dina data är säkra.

Anpassad hPanelAccess ManagerOpenResty nginx + luaCloudflare-integrationLetsEncrypt integrationDaglig säkerhetskopieringCloudlinuxLVE-behållare för kontoisoleringSSD-lagringsenheter för extrema hastigheterWanguard realtid anti-DDoS-skydd på strömbrytareStrömlinjerade och automatiserade serverutplaceringarIntercomHTTP / 2Proaktiv och förutsägande serverövervakningRealtid reaktiv serverövervakningNginx-mikrocacheIntelligent WAF (webbapplikationsbrandvägg) på varje serverMemcached (Twitter gaffel - Fatcache)

Den bästa WordPress-prestandan

HTTP/2 och IPv6-aktiverad, PHP7, NGINX-caching, GZIP-komprimering, spam- och hot-identifiering.

Få bättre SEO, besökarnas behållning och konversioner med allra senaste teknologi som kan tillförse upp till tre gånger fler besökare per sekund.

Den genomsnittliga WordPress-svarstiden är 0 ms.

30-dagars pengarna-tillbaka-garanti

Om du inte är 100% nöjd med Hostinger kan du få en full återbetalning. Helt riskfritt för dig.

Läs merÖppet köp -märke