Specialerbjudande - från kr9,00/mån
00
DAGAR
15
TIMMAR
19
MINUTER
22
SEKUNDER
Kom igång
×

TJäna pengar Online

Tjäna pengar med det bästa medarbetarprogrammet &
tjäna upp till 60% kommisioner per försäljning!

  • TJäna 60% provision per försäljning
  • Omedelbar registrering
  • Bli en del av Elite Affiliate Club
  • Tjäna pengar enkelt online

Varför borde man bli en affiliate till webbhotell?

Hostingers medarbetarprogram är ledaren av de högst betalande medarbetarprogrammen
och erbjuder dig det enklaste sättet att tjäna pengar online &: snabbt.

Gratis Affiliateprogram

Gå med i Hostingers gratis anslutningsprogram och tjäna pengar enkelt. Vårat anslutningsprogram ger dig möjligheten att tjäna pengar helt utan kostnad. Allt du behöver göra är att bli medlem & vi hjälper dig med resten. Hostinger kommer att förse dig med en unik anslutningslänk, en varietet av top banners - välj bara den som best passar din site &: börja tjäna penger med det bästa anslutningsprogrammet.

Högsta medarbetarkommission

Allting din refererade klient betalar oss - är ditt! Vi erbjuder dig upp till 60% kommission från dina försäljningar. Låter trevligt, visst? Du kommer att tjäna enkla pengar online genom att främja tjänster som du ock miljontals andra njuter av att använda. Ingen kan göra det bättre än en hosting medarbetare som redan kan produkten från insidan ut. Vänta inte, börja tjäna pengar med det mest konverterande medarbetarprogrammet

Tjäna pengar online enkelt

Att bli en web hosting medarbetare är det bästa sättet att tjäna pengar online. Om du redan har en websida, allt du behöver göra är att placera medarbetar bannern på den och tjäna pengar genom att referera folk till hostinger. Att gå med i det bäst betalande medarbetar programet är nyckeln till att tjäna pengar online från hemmet eller vart du än vill. Att vara en web hosting medarbetare är din bästa sido-affärsval som ger dig extra inkomst.

Börja tjäna NU

Hur fungerar ert Affiliateprogram?

Det har aldrig varit så lätt att tjäna pengar online. Genom att slutföra dessa lätta steg kommer du börja tjäna pengar direkt med det bästa och top betalande anslutningsprogrammet!

En minuts registrering
En minuts registrering
01

Registrera
gratis

Det tar bara en minut för att gå med i det bäst betalande medarbetarprogrammet och bli en del av den elita medarbetarklubben

02

Få din unika anslutningslänk

Dela din unika anslutningslänk med vänner, i forum & e-mail och börja referera folk till Hostinger websidan

03

Placera banners på din websida.

Välj de best-passande vackra banners att placera på din websida och börja visa dina besökare i vår riktning.

04

Få dina kommissioner

Varje webbhotellbeställning tjänar dig 60% provision.

Kom igång NU

Vilka belöningar kommer du att få?

Genom att bli medlem i det bästa web hosting medarbetarprogrammet kommer du att ha möjligheten att bli en del av de högst betalda och mest populära medarbetarprogrammet

att bli en medarbetare
60%
provision
på alla webbhotellsköp
Gå med i medarbetar Programmet

Vanliga Frågor (FAQ)?

Hitta svar till några vanliga frågor om att tjäna pengar online.

Om du vill tjäna pengar snabbt, så är det bästa sättet att göra det på att gå med i ett medarbetarprogram. Att gå med i Hostingers medarbetar program är helt gratis, tar praktiskt taget ingen tid över huvud taget och du kommer att tjäna de största kommissionerna på marknaden - upp till 60% per köp.

Hostinger har det bästa medarbetar programmet för att tjäna pengar online. Du kan tjäna kommissioner genom att referera nya klienter till Hostinger. När en besökare kommer till Hostinger siten genom din medarbetar länk och köper våra web hosting tjänster, tjänar du en kommission. En ideell medarbetare är en person som äger en websida, blog eller någon annan form av innehållssite, aktiv på forum, sociala nätverk eller online generellt.

Det lättaste sättet att tjäna pengar är genom att gå med i ett medarbetarprogram. Att gå med i Hostingers medarbetarprogram är enkelt, tar praktiskt taget ingen tid och är komplett gratis. Genom att gå med i vårat bästa medarbetarprogram kommer du att börja tjäna passiv inkomst direkt!

Gå helt enkelt med i medarbetarprogrammet genom att besöka https://www.hostinger.com/affiliates

Du kan tjäna pengar hemifrån genom att starta en online-verksamhet eller, ännu bättre, genom att gå med i ett medarbetarprogram. Att gå med i ett medarbetarprogram är det lättaste sättet att tjäna pengar online hemifrån eftersom det kräver väldigt lite ansträngning och ger dig väldigt hög inkomst - upp till 60% kommissioner per köp

Cookien placerad i dina besökare websida varar 60 dagar. Om under denna perioden

Programmet är komplett gratis och kommer inte med något minimum krav för försäljning per månad.

Om du vill skicka betalad trafik till Hostinger (PPC,PPV, Media buys), krävs det att trafiken är skickad odirekt. besökarna måste vara skickade genom en web egendom eller landningssida först. Ingen direkt linkning är tillåten utan en skriftlig tillåtelse från vårat medarbetar team.
Även om betald trafik är tillåten, så är all användning av Hostinger varumärken förbjudna, med eller utan modifierare, i reklam kopian eller nyckelord.

Ja, det är tillåtet att ha flera websidor och att främja Hostinger på dem, om de inte har begränsat innehåll på dem.

Du kan tjäna extra pengar genom att ha en sido-verksamhet. Det enklaste och snabbaste sättet att tjäna lite passiv inkomst är att gå med i ett medarbetarprogram. Hostingers medarbetarprogram betalar dig höga kommissioner - upp till 60% och ger dig möjligheten att få extra pengar på det lättaste sättet.

Du kan referera en försäljning genom att använda din unika medarbetar länk som ser till att trafiken kommer från din sida

60 % provision för webbhotellbeställningar.

You can be paid once per month, when you reach $100 minimum limit. The minimum threshold of $100 has to be reached within 180 days after the end of the month in which a qualified purchase was completed, if not commission payments will be forfeited and your commission balance will revert to $0.

Det bästa jobbet hemifrån är ett som är enkelt och kräver väldigt lite ansträngning. Det enklaste sättet att tjäna pengar hemifrån är genom att gå med i ett medarbetarprogram. Allt du behöver göra är att placera banners på din websida eller dela din refererings länk och så kommer du kunna tjäna upp till 60% kommissioner med väldigt lite ansträngning.

Om du vill få gratis pengar, är det bästa sättet att främja en produkt som du redan älskar att använda. Allt du behöver göra är att gå med i Hostingers medarbetarprogram, placera banners på din websida eller dela din unika medarbetar länk med vänner och då kommer du att tjäna upp till 60% kommissioner från varje köp din refererade klient gör.

Du kan hitta din medarbetarlänk i medarbetarinstrumentbrädan på hemsidan.

Du kan hitta medarbetarbanners i din medarbetarinstrumentbräda, under banner sektionen.

Nej - vi gör bara utbetalningar genom PayPal

Ja, ansökningarna är omhändertagna automatiskt, så ditt konto kommer att bli godkänt direkt.

Du kan kontakta vår utmärkt Customer Success team 24/7/365. De finns alltid redo att hjälpa!

Betala för äkta webbhotellteknik, inte marknadsföring!

Sluta betala extra för marknadsföring. Betala endast för produkten. Spara smart, välj en billig webbhotell utan att förlora det höga kvalitetet! Hög pris betyder inte hög kvalitet.

29 659 751

Kunder redan sparar

10,000+

Nya kunder varje dag

24 894 152

Publicerade webbplatser

Börja spara nu!

Allt-i-ett webbhotell & domännamn från

kr
9
00
/mån
  • Lättanvänt Website Builder
  • 99.9% driftsäkerhet
  • 24/7 Live-support
  • Powerful Control Panel
  • 30 dagars öppet köp
Specialerbjudande!
Från
kr
9
00
/mån
Spara 90%
Kom igång