Bygg snabb en vackert hemsida

Välj en formgivningsmall, använd våra AI-verktyg för att anpassa den och få ditt företag online idag. Ingen kodning eller webbplats designfärdigheter behövs.

Skapa en gratis hemsida

Det är lätt att använda hemsida byggare

Bygg en webbplats på några minuter, inte dagar

Vi hatar att slösa tid och pengar lika mycket som du gör. Det är därför vi lägger alla verktygen för att skapa och växa en webbplats under ett tak. Kom snabbt online och hittas med Zyro webbplatsbyggare.

01

Välja

Välja en designer-gjort schablon som jobbar för ditt business.

02

Specialbeställa

Justera layout, bilder och ord eller lägg till en video

03

Publicera

Gör din webbplats live och sprida ordet

Professionell schabloner

Hej, snygg.

Designer-gjort schabloner kan ge dig dina drömmar hemsida idag. Glöm den långa och komplicerade processen att designa webbplatser från grunden - våra professionella designers har tagit hand om saker för dig. Välj en mall.

Det är dags - skaffa dig en vacker webbplats
Din gratis hemsida, klar för dig

Finjustera ditt hemsida

Få kreativ

Från layout till färger, från bilder till fontstorlekar, kan du anpassa nästan vad som helst på din Zyro-hemsida. Din online-närvaro är en återspegling av ditt varumärke, så bygg det förtroendet och gör ditt företag mer minnesvärt i processen.

An innovative grid tool

Uppnå pixel-perfektion

Vårt innovativa rutnätverktyg kommer att se till att saker fortfarande ser bra ut när du spelar med din malls layout. Så var inte rädd för att bli kreativ och experimentera - nätet har din rygg.

Att bygga en vacker hemsida behöver inte vara svårt. Vi gör det åt dig.
Att bygga en hemsida - den enklaste delen av att växa ditt företag online och därefter.

Vi är framtid kört

Gratis AI instrumenter

Zyro är en hemsida byggare som utnyttjar AI kraft för att hjälpa dig bygga nästa-gen hemsidor idag. Generera text med AI Writer och optimera för konverteringar med AI Heatmap. Båda verktygen hjälper dig att slutföra och publicera din hemsida snabbare.

1+ miljoner Unsplash bilder

Alla älskar gratis bilder

Mer än 1 miljon bilder av hög kvalitet är dina att välja på när du bygger din webbplats med Zyro. Med ett bibliotek som är enormt - och helt gratis - det enda du behöver oroa dig för är förlamning av beslut.

Att bygga en hemsida - den enklaste delen av att växa ditt företag.
Att skapa en hemsida är snabbt och enkelt med Zyro

Inga hastigheter och enhetsgränser

Vi tar tillgängligheten på allvar

Nå dina kunder snabbt, var de än är. Som standard är Zyro webbplatser byggda för hastighet och kommer att laddas snabbt oavsett var dina användare loggar in från. Dessutom fungerar de vackert på alla typer av enheter.

Sökmotor optimerad

Hittas online

Vi har alla SEO-baser täckta. Varje Zyro-webbplats är SEO-vänlig från start. Anpassa dina sidtitlar och beskrivningar så att de sticker ut i sökmotorns resultat.

Vi har gjort det enkelt att bygga och växa ett onlinemärke
Vi har gjort det enkelt att bygga och växa fram ett framgångsrikt onlinemärke

Gratis affärsverktyg

Ställ in ditt företag för framgång

När du precis börjar hjälper varje litet. Det är därför vi har skapat en hel massa affärsverktyg som hjälper dig att få ditt företag från marken och skapa det för en framgångsrik framtid. Skapa ett företagsnamn och slogan, eller skapa en logotyp - gratis.

24/7/365 hjälp

Vi är här för att hjälpa till

Vårt supportteam ser till att varje webbplats skapad med Zyro blir en framgångshistoria. Har du frågor eller problem? Vi har människor som står 24/7/365, redo att hjälpa.

Vi är här för att hjälpa till

Vanliga frågor om Website Builder

Våra svar till vanliga frågor om website builder

En hemsida byggare är en mjukvara som tillåter en att skapa en webbplats och publicera den.

Normalt är det ett nybörjarvänligt sätt att få en webbplats online, utan mycket förkunskaper om webbdesign eller programmering.

Zyro, vår nya hemsidabyggare, tar hand om allt för sina användare. Från designade mallar till text och allt däremellan är en hemsida byggare det enklaste sättet att skapa en webbplats idag.

Det är extremt enkelt att använda Zyro. Först måste du registrera dig för ett konto om du funderar på att publicera en webbplats.

N.B. Du kan kolla in hemsidabyggaren utan att registrera dig för ett konto, men du kommer inte att kunna göra det live.

Välj sedan en mall som passar ditt företag bäst. Vi har ett stort bibliotek för webbdesignmall.

Att anpassa din mall kommer enkelt. Allt är automatiserat och intuitivt med Zyro. Ändra bilder, text och layout - färger och teckensnitt är båda rättvist spel.

När du är nöjd med hur saker ser ut, är du redo att publicera din hemsida och dela den med världen.

Det är det bästa valet för småföretag, helt enkelt för att det är så snabbt och enkelt att använda.

Vi vet att du inte har tid eller resurser som behövs för att lansera en hemsida som är traditionell sätt.

Du kan använda Zyro och skaffa dig en webbplats idag, utan att röra vid en enda kodrader eller skriva någon text själv.

Vår hemsida byggare kommer att göra allt åt dig, så du kan fokusera på att driva ditt företag istället.

Nej. Vi har designat vår hemsida byggare på ett sätt som eliminerar alla behov för att någonsin se eller röra en kodrad.

När du skapar din webbplats använder du bara vårt intuitiva rutnätverktyg och dra-och-släpp funktionalitet för att flytta saker och göra nödvändiga ändringar.

Du bör lämna kodning för proffsen som älskar att göra det. Du fokuserar på det du gör bäst.

Det är inte bara sökmotorvänligt, utan det är redan sökmotor optimerat som standard. Vi har utformat vår hemsida byggare på detta sätt för att ta SEO-bördan från dina axlar.

Så när du börjar bygga din hemsida med Zyro kommer din webbplats automatiskt att vara SEO-vänlig.

Du kan emellertid ändra sidtitlar och beskrivningar så som du finner lämpligt för att öka din sökmotors ranking ännu mer.

Att komma igång med Zyro är gratis. Med andra ord kan du skapa och publicera en webbplats med Zyro utan att behöva betala en cent.

Hosting och till och med ett SSL-certifikat ingår båda i vår kostnadsfria kontoplan.

Du kan uppgradera till en premiumplan om du vill få tillgång till fler verktyg och funktioner, liksom att öka webbplatsens bandbredd och få fler anpassningsmöjligheter.

Ja. Du kan använda Zyro för att bygga och vara värd för en webbplats helt gratis. Från att välja en mall, att finjustera din webbplats och publicera den - det kommer inte att finnas ett kreditkortsformulär i sikte.

Vi har samarbetat med Hostinger för att göra detta.

Våra premiumplaner är också mycket konkurrenskraftiga, om du vill uppgradera för mer funktionalitet och anpassning vid någon tidpunkt.