De bästa verktygen för att skapa en webbplats!

Att skapa en webbplats bör vara 100% gratis och enkelt. Zyro builder stöder responsiv webbdesign, mer än 160 färdiga sidmallar, flerspråkiga webbplatser (31 språk), inga annonser och mer. Allt du kan nämna - vi har det.

image description

Mobilvänlig

Med hjälp av senaste tekniken, nu kan du enkelt skapa en webbplats som ser perfekt up i båda stationära och smartphoneskärmar utan att du behöver göra manuella justeringar eller kodning.

image description

Mycket lätt att använda

Dra och släpp -gränssnittet gör vår website builder ett väldigt enkelt verktyg att jobba med. Även en nybörjare med inga kodningskunskaper kan skapa en professionell webbplats.

image description

100+ sidmallar

Vänligen välj ett av mer än 160 professionella sidmallar som tillåter dig att enkelt utföra alla de grundläggande uppgifterna: att lägga till innehåll och bilder, redigera texter, installera en meny och publicera din hemsida på Internet.

Kom igång!
image description

Sökmotorvänlig

Uppdatera enkelt titeln på din webbplats, och lägg till nyckelord och beskrivningar av din webbplats. Dessa elementer hjälper sökmotorer som Google att förstå innehållet på din webbplats.

image description

Obegränsade möjligheter

Lägg till bildgallerier, YouTube videos, MP3 player eller Google Maps på din webbplats med bara ett klick. Tjäna pengar genom att lägga till Google Adsense -kod eller spåra dina besökaren med Google Analytics.

image description

Sociell media

Lägg till Facebook, Google Plus och Twitter knappar på din webbplats så att besökaren kan följa din sociala kanaler och rekommendera webbplatsen till sina vänner.

image description

Allt detta kostnadsfritt!

Vår gratis website builder kommer med 2000 MB av diskutrymme för att spara dina webbplatsfiler som bilder, musik och videos. Vi också erbjuder gratis subdomäner så att du kan omedelbart komma igång med din webbplats.

image description
Drivs av
Börja nu!
  • php
  • my sql
  • intel
  • cloudlinux
  • nginx
  • cloudflare
  • wordpress