WooCommerce Webbhotell

Skapa en webbshop som drivs av WordPress med hjälp av servrar som har optimerats för den bästa WooCommerce-upplevelsen.

check_circle

30 dagars öppet köp

Välj ditt WooCommerce-webbhotellpaket

Woo Starter

189,00 kr
Spara 79%
39
00
kr
/mån

65,00 kr/mån när du förnyar

 • Obegränsat antal webbplatser
 • 20 GB SSD Minne
 • Obegränsad Bandbredd
 • Gratis Domän & SSL
 • Veckovisa Automatisk Backuper
 • Jetpack Gratis
Mest populär

Woo Premium

339,00 kr
Spara 74%
89
00
kr
/mån

144,00 kr/mån när du förnyar

 • Obegränsat antal webbplatser
 • 100 GB SSD Minne
 • Obegränsad Bandbredd
 • Gratis Domän & SSL
 • Daglig Automatisk Backuper
 • Jetpack Personliga

Woo Business

679,00 kr
Spara 74%
175
00
kr
/mån

288,00 kr/mån när du förnyar

 • Obegränsat antal webbplatser
 • 140 GB SSD Minne
 • Obegränsad Bandbredd
 • Gratis Domän & SSL
 • Daglig Automatisk Backuper
 • Jetpack Premium

Behöver du mer kraft? Prova molnhotell

Sälj lättare med Hostinger

Varje webbshoppens viktigaste valuta är tid. Garantera försäljningar och den bästa köpupplevelsen med Hostinger. Vi har allt du behöver för att lyckas!

live_help

24/7 Teknisk support

Din personlig IT-personal ser till att alla dina frågor svaras och förfrågningar uppfylls. Få omedelbar support på dag eller natt, 24/7/365!

dns

Servrarna som är avsedd för verksamhet

Från den senaste PHP-versionen till HTTP/2 är våra servrar superladdade med alla de senaste teknologier för den bästa användarupplevelsen.

thumb_up

Gratis domänregistrering

Varje webbshop behöver ett bra namn. Registrera namnet gratis hos Hostinger! När du väljer en faktureringsperiod av minst 12 månader, kan du välja mellan domännamn som .com, .net, .xyz med mera!

Varför borde man välja WooCommerce?

WordPress är en plattform som ger miljontals webbansvariga möjlighet att skapa vilken typ av webbplats som helst utan behov för programmeringskunskap. Och WooCommerce-projektet tar det ett steg längre. Det öppnar dörren till e-handel för otaliga online-företag och butiker!

 icon

check_circleFlexibel och anpassningsbar

Ett stort utbud av gratis plugins och temor ger dig möjlighet att skapa den bästa shoppingplattformen. Implementera nya verktyg, funktioner och betalningssätt i ett ögonblick!

check_circleSEO-fokuserad

Rätt sökmotoroptimering säkerställer att din butik är synlig på webben. Med WordPress enkelhet har du alla verktyg för att ta din SEO till den nästa nivån.

check_circleEnkel hantering

Den intuitiva WordPress-kontrollpanelen gör hanteringen av en WooCommerce-butik en promenad i parken. Lägg enkelt till nya produkter, tjänster, rabatter och öka dina försäljningar!

Starta din WooCommerce-resa redan idag

3 enkla steg. Det är allt du behöver för att starta din online-verksamhet!

Välj ditt webbhotellpaket

First step

Välj ditt webbhotellpaket

Välj din lösning och starta webbshop utan bekymmer. 30 dagars öppet köp ingår!

Installera din webbshop

Second step

Installera din webbshop

Installera WordPress i ett enda klick och börja bygga din webbshop med WooCommerce.

Starta sälja!

Third step

Starta sälja!

Och det är här där den roliga börjar. Sälj, investera, växa och upprepa!

Everything you need

Funktioner som tar din butik till toppen!

Vårt jobb är att hjälpa dig lyckas. Därför har vi perfekterat vår webbhotellplattform med en uppsättning av väsentliga funktioner som gör att din webbutik sticker ut ur konkurrensen!

tune

Anpassad kontrollpanel

Hitta allt du behöver på ett ställe. Hantera din webbplats, e-post och inställningar med maximal effektivitet!

update

Cache Booster

Imponera dina besökare med blixtsnabba sidor. Ta nytta av multi-tier caching och upplev den äkta hastigheten.

https

SSL/TLS-certifikat

Gör dina besökare känna sig trygga. När du köper ett Business-webbhotell för minst 12 månader får du ett gratis SSL-certifikat som förbättrar SEO och säkerhet!

Dashboard
Ecommerce shop
cloud

CloudFlare-integration

Integrera CloudFlare enkelt för att få lite extra hastighet och säkerhet. DDoS-skydd, WAF och en global CDN ingår!

people

Åtkomst Manager

Jobbar du tillsammans på ett projekt? Sluta dela dina inloggningsuppgifter och jobba enkelt tillsammans med hjälp av Hostingers Access Manager!

trending_up

Utrymme för tillväxt

När din WooCommerce-butik behöver extra resurser, finns det alltid en lösning. Uppgradera smidigt och sluta tänka om begränsningar!

Vanliga frågor om WooCommerce Webbhotell

Våra svaren till vanliga frågor ställda om WooCommerce-webbhotell

WooCommerce är ett helt gratis WordPress-tillägg (kallas också för ett plugin) som är avsedd för båda små och stora projekter. Det ger användaren möjlighet att skapa en webbshop där det går att sälja både fysiska och digitala produkter. En av de största fördelarna är att inga kodningskunskaper behövs! Men om du gillar programmering kommer du att kunna göra mycket mer.
WooCommerce är tillgängligt i den officiella WordPress pluginarkivet, och det innebär att installation sker snabbt. Så snart du har installerat det kommer flera nya sektioner att visas i huvudmenyn på kontrollpanelen. Genom dem kan du konfigurera olika inställningar, lägga till produkter och hantera befintligt innehåll. Kort sagt, ett plugin bringar mer funktioner till en befintlig WordPress-webbplats.
Det är den bästa delen - det är helt gratis! Även om det finns premiumteman och kostande plugins som erbjuder fler unika funktioner, är det helt kostnadsfritt att installera och använda WooCommerce. Det enda du behöver är ett webbhotell, och eftersom du befinner dig hos Hostinger, är den delen redan omhändertagen!
WooCommerce-webbhotell är en lösning för att tillförse marknadens bästa hastighet och prestanda för varje webbshop som drivs av WordPress. Med anpassade serverinställningar och ett inhouse administratörsteam som övervakar servrarna dygnet runt, har du den perfekta miljön för att skapa en snabb och lyhörd onlinebutik. Det är enkelt med Hostinger!
Självklart! Om du skulle behöva hjälp med att flytta din befintlig WooCommerce-webbplats till Hostinger, kommer vi att hjälpa dig dygnet runt 24/7. Kontakta vårt supportteam när som helst och kom igång med din verksamhet!
Att välja den bästa WooCommerce-plattformen beror på din webbutikens storlek och behoven. Ett vanligt webbhotell kommer att vara mer än tillräckligt om du ska just börja. Om verksamheten växer så stor att du behöver mer resurser, har du möjlighet att uppgradera till vårt Business Hosting.