WordPress hosting

WordPress Hosting

Otrolig installation, snabb inställning och omedelbar exponering online med billig WordPress-hosting.
Det är enkelt med Hostinger.

Kom igång NU
 • Garanterad 99.9% upptid
 • Överlägsen hastighet och prestanda
 • Utmärkt supportchat
 • 30 dagars öppet köp
som sett på Forbessom sett på mediumsom sett på techradarsom sett på trustpilotsom sett på huffpostsom sett på bloomberg

Hostingföretag som älskar WordPress

WordPress Hjälp 24/7

Hostings kundsupport finns för att hjälpa dig med dina WordPress-frågor och frågor hela dagen, varje dag. Med 24/7 support kommer du att ha en ständig sinnesro, eftersom våra WordPress-experter kommer att lösa några problem relaterade till din nya hemsida på nolltid. Inget jobb är för stort eller litet för Hostinger kunds framgångsteam!

1-Klick WordPress Installation

Glöm de överkomplicerade och tidskrävande WordPress-inställningarna som användes tidigare. Efter att du fyllt i vår enkla formulär med Hostinger behöver du bara öppna din värdpanel, ange dina uppgifter och klicka på en knapp för att installera WordPress. Så enkelt är det.

Byggd för prestanda

Var inte rädd för att lita på Hostingsers blixtsnabba WordPress-värd. Genom att använda HTTP / 2, PHP7.4, NGINX och anpassade, förinstallerade caching WordPress-plugins, uppnår vi oslagbara lasthastigheter för alla våra kunder. Dina webb besökare behöver inte vänta på text, grafik eller filer för att ladda någonsin igen.

Förtrollad säkerhet

Hostinger upptäcker, försvarar och förstör alla och alla cyberattacker som utförs på våra kunders webbplatser genom att rekrytera den bästa säkerhetstekniken från BitNinja. Vårt partnerskap innebär att alla webbplatser som är värd hos oss, skyddas av BitNinjas allt-i-ett-skydd, och erbjuder fullackat försvar mot alla automatiska attacker.

Klar för Utvecklare

Det här är inte första gången du utvecklar WordPress? Då har du lycka till! I stället för att bara hålla dina filer borta i molnet, tar Hostinger ett proaktivt tillvägagångssätt för att värd webbplatser som ägs av utvecklare. Njut av WP-CLI och GIT och få maximal kontroll över din WordPress-utveckling.

30-Dagars Pengarna Tillbaka Garanti

Vi är så säkra på att alla över hela världen helt enkelt kommer att älska enkelhet, överkomlighet och snabbhet hos vår WordPress-värd som vi erbjuder en 30-dagars pengarna tillbaka garantiförsök. Värd på din webbplats utan kostnadskostnader och dra nytta av alla våra medlemsfunktioner och fördelar. Det är en win-win-situation.

Välj Ditt WordPress Hosting Paket

30-dagars pengarna tillbaka garanti.

WordPress Starter

kr139,00
Spara 82%
kr
25
00
/mån

kr29,00/mån när du förnya

 • Obegränsat antal webbplatser
 • 20 GB Diskutrymme
 • Obegränsat Bandbredd
 • Veckovisa Automatisk Backuper
 • Jetpack Gratis
Mest populär

WordPress Premium

kr339,00
Spara 74%
kr
89
00
/mån

kr144,00/mån när du förnya

 • Obegränsat antal webbplatser
 • 40 GB Diskutrymme
 • Obegränsat Bandbredd
 • Daglig Automatisk Backuper
 • Jetpack Personliga

WordPress Business

kr679,00
Spara 74%
kr
175
00
/mån

kr288,00/mån när du förnya

 • Obegränsat antal webbplatser
 • 80 GB Diskutrymme
 • Obegränsat Bandbredd
 • Daglig Automatisk Backuper
 • Jetpack Premium
 • visa
 • paypal
 • bitpay
 • maestro
 • mastercard
 • btsweden

24/7 live-support24/7 live-support

Säkra betalningarSäkra betalningar

Prova oss under 30 dagar riskfritt!30 dagars riskfri prövning!

Vi är snabba. Det är fakta.

Hostingers hastighetsstatistik

Svarstiden är 0 ms. Snabbaste svarstid.

SiteGroup hastighetsstatistik

Svarstiden är 0 ms i genomsnitt.

Already Hosting WordPress Somewhere Else?

While other hosting providers are charging a lot for site transfers, our customer success agents will do it free of charge!

Varför WordPress Hosting?

Varför WordPress?

WordPress är en plattform som är betrodd av 28% av hela Internet och av god anledning. Det fungerar som en enkel startpunkt för första gången webbplatsbyggare och är extremt mångsidig för erfarna utvecklare. Med tusentals plugins, mallar och kapacitet att hantera allt innehåll på ett enkelt gränssnitt, varför se någon annanstans? Ställ in WordPress på Hostinger idag.

Multipurpose

WordPress kan användas för att skapa allt från en målsida till en fullt fungerande medlemmarsamfund. Med WordPress kan du hantera din webbplatss innehåll, layout och funktionalitet - allt från ett enkelt dashboardområde. Världen är din WordPress.

Lätt att lära

Oavsett om du är en professionell utvecklare eller en komplett nybörjare i världen av webbplatser och kodning, har WordPress tagit dig till dig. Som den mest populära CMS i världen, kommer WordPress också med en oändlig leverans av handledningar, walkthroughs och utvecklingsguider för att se till att du aldrig blir kvar i mörkret.

Så mycket mer

Med oöverträffade kataloger med plugins, tillägg, widgets, mallar och teman är WordPress den perfekta lekplatsen för domänägare som vill anpassa utseendet på deras onlineutrymme. Mer än bara det, är WordPress SEO-vänlig och har allt du behöver för att hitta och etableras online.

WordPress hosting : Vanliga frågor (FAQ)

Svar på vanliga frågor om WordPress och WordPress hosting.

WordPress är ett open-source, sofistikerat verktyg som kan installeras på din webbserver för att hjälpa dig skapa din webbplats, community, blogg eller ett nätverk. Det är skrivet i PHP och anses allmänt som det enklaste, men ändå det mest effektiva och kraftfulla innehållshanteringssystemet (CMS) som finns idag. WordPress används av många Fortune 500-företag och andra kända bloggar som TechCrunch och Mashable. Med en mängd gratis handledning, teman, plugins och tillägg som är tillgängliga, är WordPress lika fördelaktigt för nybörjare och utvecklingsexperter.

WordPress startade ursprungligen som ett bloggarverktyg, men länge används det för att driva några av de mest komplexa e-handelsbutiker, samhällen, bloggar och nätverk. Du kan helt bokstavligen skapa någon typ av webbplats på WordPress. Spänner från en personlig informativ blogg till en webbplats för online-verksamhet, från en arbetsstyrelse till en Q & A-webbplats, från portföljwebbplatser till onlinebyte, och från wikisidor till nischaffärswebbplatser.

Vad som gör att WordPress hosting skiljer sig från vanlig webbhotell är effektivitet, prestanda och resurser. Hostinger tillhandahåller webbhotell som har optimerats för WordPress hosting. Med våra sofistikerade plattformar kommer du att ha spännande funktioner som WP-CLI, GIT och SSH integrerad på din webbplats. Installera WordPress på våra hosting servrar är bokstavligen bara ett klick bort. Med förinstallerade WordPress-cachepluggar, blir din webbplatss hastighet och prestanda bara briljant!

Vi menar inte att skryta, men till skillnad från andra webbhotell kompanier, gör vi WordPress installation på Hostinger så enkelt som möjligt. Det är bara ett klick bort. Ja - helt bokstavligt - du kan använda vår installationsprogram för 1-klick för att helt installera WordPress på värdplattformen (med alla nödvändiga konfigurationer) genom ett enda klick och inom några minuter. När installationen är klar kan du använda en länk www.examplewebsite.com/wp-admin (använd bara ditt eget domännamn där) för att komma åt WordPress-administratörsområdet och komma igång.

Mest definitivt, ja! Allt det tar för dig att migrera din WordPress webiste till Hostinger är ett klick! Hela migrationsprocessen kommer att vara sömlös, snabb och du behöver inte göra några ansträngningar. Om du dock har svårigheter eller hinder, behöver du bara kontakta vårt erfarna och välbevakade kundsuccesteam. De kommer att se till att göra allt för att hjälpa dig med WordPress migrationsprocessen och svara på eventuella frågor du kan ha.

Nej det är det inte. Vi, hos Hostinger, är stolta att alltid se till att hålla allt uppdaterat. Samma version som du hittar på WordPress.org kommer att vara tillgänglig för dig på din värd med Hostinger. Våra användare kan aktivera automatiska uppdateringar via den automatiska installationsprogrammet och uppdatera WordPress automatiskt varje gång en ny version rullar ut. Det finns inga begränsningar för våra användare. Du är fri att installera så många teman och plugins som du vill, anpassa din WordPress-webbplats men du vill ha tillgång till de centrala WordPress-filerna också.

Vi kan mycket säkert säga att Hostinger är en mycket säker webbhotell. Vi använder BitNinja för att säkra våra servrar och det är en ledande serverns säkerhetsleverantör. Den har toppmoderna upptäckt och borttagningsfunktioner för malware tillsammans med intrångsdetektering och skydd mot även de mest sofistikerade (D) DoS-attackerna. BitNinjas kollektiva intelligensförmåga möjliggör också att samla och bilda en stark trovärdighet mot alla attackerande kraft för alla skyddade servrar. Användningen av port- och webbhoneypots spelar också en stor roll för att förebygga dödliga attacker. Kort sagt, säkerhet bör vara minst av dina problem när du väljer Hostinger.

Redo att börja?

WordPress är enkelt att använda, och ännu enklare att gå med när du väljer att vara värd för WordPress med Hostinger. Med en fri 30-dagars pengarna tillbaka garanti, 24/7 kundsupport och super snabb hosting finns det ingen anledning att inte komma igång med oss. Fortsätt, starta din WordPress-resa med Hostinger idag!

Betala för äkta webbhotellteknik, inte marknadsföring!

Sluta betala extra för marknadsföring. Betala endast för produkten. Spara smart, välj en billig webbhotell utan att förlora det höga kvalitetet! Hög pris betyder inte hög kvalitet.

29 659 751

Kunder redan sparar

10,000+

Nya kunder varje dag

24 894 152

Publicerade webbplatser

Börja spara nu!

Allt-i-ett webbhotell & domännamn från

kr
9
00
/mån