Billigt webbhotell

Pålitliga webbhotellstjänster till billiga priser.

30-dagars öppet köp

Billigt webbhotellBilligt webbhotellBilligt webbhotell

Allt-i-ett - Billigt webbhotell

Ett lågt pris betyder inte låg kvalitet. Vår billiga webbhotellsplan innehåller alla funktioner du behöver för en enkel start online.

Single delat webbhotell

 • 1 webbplats
 • 50 GB SSD-lagring  help_outline
 • 1 e-postkonto
19,90kr/mån

36,90 kr/mån när du förnyar

Planens funktioner
 • Obegränsad gratis SSL  help_outline
 • 100 GB Bandbredd
 • Hanterad WordPress  help_outline
 • WordPress Acceleration  help_outline
Planens funktioner
 • 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti  help_outline
 • 2 Databaser
 • GIT Åtkomst  help_outline
 • Veckovisa Backuper
 • 1 webbplats
 • 50 GB SSD-lagring  help_outline
 • 1 e-postkonto
 • Cloudflare Skyddade namnservrar  help_outline
 • 24/7 support  help_outline
 • 99.9% Drifttidsgaranti  help_outline
 • DNS Management  help_outline
 • 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti  help_outline
 • 2 Databaser
 • GIT Åtkomst  help_outline
 • Veckovisa Backuper
 • Website Builder
 • Åtkomst Manager  help_outline
 • 2 Underdomäner  help_outline
 • 1 FTP-konton
 • 2 Cron-jobb  help_outline

Varför bör man välja Hostinger som leverantör av billigt webbhotell?

Teknisk support 24/7

Oavsett vilken aspekt av webbhotell som du behöver hjälp med så finns vårt kundsupportteam vid din sida för att hjälpa dig att lära, växa och utveckla din egen succé. Skaffa våra billiga webbhotellstjänster och få professionell teknisk support.

Lågt pris för en strålande tjänst

Pålitligt delat webbhotell till ett svårslaget pris. Lansera din hemsida med Hostinger och oroa dig inte för obehagliga överraskningar, som dolda avgifter eller en dålig hastighet.

Enkel konfiguration och hantering

Vår hPanel har en intuitiv design som hjälper dig att navigera snabbt och enkelt. Detta hjälper dig att utföra mer komplicerade uppgifter som att skapa ett FTP-konto eller ställa in en email på nolltid. Du kan även använda den automatiska installationen för att konfigurera WordPress på några minuter.

Hög hastighet och drifttid garanteras

Med flera datacenter världen över kan vi tillhandahålla snabba laddningshastigheter och 99,99% drifttidsgaranti åt dig. Till och med i vår billigaste webbhotellsplan får du tillräckligt med serverresurser för att säkerställa en smidig användarupplevelse och en riktigt låg latens.

Enorma resurser för en kanonstart

Få 50GB SSD-utrymme, massor av bandbredd, stöd för PHP, MySQL, FTP, ett domänbaserat e-postkonto, ett gratis SSL-certifikat och alla avancerade verktyg du behöver för en fullt funktionell webbplats.

30-dagars öppet köp

Om du inte är 100% nöjd med Hostinger kan du få en full återbetalning. Helt riskfritt för dig.

Få mer gjort med en liten investering

Påbörja din onlineresa idag. Få nya kunskaper, skapa och väx.

Perfekt för WordPress

Alla våra delade webbhotellsplaner är optimerade för WordPress-hemsidor. Varje webbhotellsplan innehåller ett praktiskt 1-klicks WordPress-installationspaket för snabb och enkel konfiguration. Den medföljande installationsguiden för WordPress webbplatsbyggaren hjälper dig att enkelt skapa din WordPress-hemsida, medan LiteSpeed-webbservern ser till att den laddar snabbt.

Perfekt för WordPress

Bygg förtroende och rykte

Varje webbhotellsplan innehåller ett gratis SSL-certifikat för att ge säkra anslutningar mellan dina besökare och din hemsida. Det håller inte bara dig och dina besökare säkra, utan det bygger även ett förtroende och rykte för ditt varumärke.

Bygg förtroende och rykte

Mer än en bra start

Få ett försprång med vår billigaste plan genom att få tillgång till en funktionsrik miljö. Kontrollpanelen i vårt delade webbhotell är intuitiv och lätt att använda. Det är enkelt att lära dig något nytt, experimentera och förverkliga dina idéer.

Mer än en bra start

Har du några frågor?

Våra experter i kundnöjdhetsteamet är redo att besvara alla frågor du kan tänkas ha, 24/7. Skicka bara ett meddelande när som helst så hjälper vi dig med vad du än behöver hjälp med.

Är ett billigt webbhotell inte tillräckligt?

Välj webbhotellstjänsten som bäst passar ditt projekt.

Billigt Webbhotell - FAQ

Hitta svar på vanliga frågor om billigt webbhotell

Det billigaste webbhotellsalternativet vi erbjuder är vårt Single delat webbhotellsplan. Det är ett utmärkt alternativ för nybörjare som vill starta sin egen hemsida, men som inte vill betala extra för avancerade webbhotellsfunktioner som man inte behöver använda.

Även om delat webbhotell generellt sett inte är idealt om man vill ha flera webbplatser, driva en webbutik eller ha en hemsida med massor av trafik, så är vårt Single delat webbhotell tillräckligt att börja med.

Den kommer med 50 GB SSD, 100 GB bandbredd, ett gratis SSL-certifikat, DDoS-skydd och 30-dagars öppet köp.

Om du märker att ditt delade webbhotell inte är tillräckligt för dina behov kan du enkelt uppgradera din webbhotellsplan med ditt konto. Välj bara ett annat webbhotellsalternativ från vårt utbud och betala den extra avgiften - vi garanterar att processen är riskfri från driftstopp eller borttappad data.

Den uppgraderade beställningen täcks av ett 30-dagars öppet köp. Om du inte är helt nöjd med den nya planen kan du kontakta våra medarbetare för att återställa din tidigare plan.

Vår single delat webbhotellsplan inkluderar inte ett gratis domännamn. Men vår premium webbhotellsplan inkluderar det. Det kostar bara lite mer, och innehåller en rad extra funktioner och resurser, som 100 GB SSD, obegränsad bandbredd, obegränsade databaser och 100 domänbaserade emails.

Premium webbhotellsplanen kan vara ett utmärkt alternativ för småföretagares hemsidor, bloggar, portfolios och personliga hemsidor med mer trafik.

Oavsett webbhotellsplan kan du ta del av våra nuvarande domänerbjudanden när du väljer Hostinger. De är nästan gratis till det ringa priset 9,50 kr under det första året. När du köper det kopplas du automatiskt till ditt billiga webbhotell.

Många billiga webbhotellsleverantörer erbjuder inte kundsupport med deras billigaste webbhotellsplaner. Men här hos Hostinger sätter vi våra kunders behov främst.

Du har tillgång till vårt team med branschledande experter som finns redo att hjälpa dig 24/7. Med frågor från hur man pekar ett gratis domännamn till din webbplats, till mer tekniska problem, så hjälper vårt kundnöjdhetsteam dig mer än gärna.

Ja, även i vår billigaste delat webbhotellsplan ingår ett gratis domänbaserat e-postkonto. Om du behöver mer än ett e-postkonto behöver du uppgradera din webbhotellsplan.

För en företagshemsida rekommenderar vi att man väljer en webbhotellsplan som innehåller mer resurser, som en premium webbhotellsplan eller en WordPress hosting-plan. Men du kan alltid prova Single delat webbhotell och uppgradera om du inte tycker att det är tillräckligt för dina behov.

Om du redan har ett domännamn och vill koppla det till ditt nya webbhotellskonto kan du göra det med några få enkla steg. För mer information, följ den här utmärkta domänpekarguiden.

Absolut. Om du registrerar dig för vårt webbhotell (oavsett plan), så migrerar vi din webbplats helt gratis. Det enda du behöver göra är att kontakta vårt kundnöjdhetsteam och skicka in en förfrågan.

Eller än bättre - vi har ett gratis migrationsverktyg i hPanel, där du kan lägga in dina uppgifter under den initiala installationen, den migrerar då din hemsida automatiskt.