Bästa webbhotellspriserna

Oavsett din kunskapsnivå eller budget - vi har något för alla. Etablera dig online snabbt Hostinger.

Välj din perfekta plan

Betalningsvillkor
30-dagars pengarna-tillbaka-garanti

Om du inte är 100% nöjd med Hostinger kan du begära en återbetalning inom 30 dagar efter ditt köp. Processen är smidig och riskfri. För mer information, vänligen se vår återbetalningspolicy (undantag kan tillämpas).

Få resurserna du behöver

Snabba hostingtjänster

Website Builder

Intuitiv kontrollpanel

Globala datacenter

Total säkerhet

Snabba hostingtjänster

Ge din publik den bästa surfupplevelsen. Vår förstklassiga serverteknik säkerställer att din webbplats laddar snabbt under alla omständigheter. Våra planer använder HTTP/3, IPv6, obegränsad bandbredd* och WordPress object cache* så att din webbplats kan hantera allt.

*Business-planer och högre planer

Website Builder

Bygger du din första hemsida? Inget problem - vår intuitiva website builder är till för att göra webbutveckling tillgänglig och kul för alla. Vårt redigeringsverktyg med dra- och släpp-teknik och rutnätslayout ser till att allt på din hemsida alltid ser pixelperfekt ut.

Intuitiv kontrollpanel

Tid är pengar - och rutinmässigt webbplatsunderhåll bör genomföras snabbt och enkelt. Vår egenutvecklade hPanel hjälper dig att effektivisera rutinkontroller och felsöka problem med webbplatsen. Med tillgänglighet på 17 olika språk är det även perfekt för internationella team.

Globala datacenter

Vi tror på snabba webbplatser. Därför har vi ett globalt nätverk med datacenter i Europa, Asien, Nordamerika och Sydamerika. Välj bara servern som ligger närmast din målgrupps fysiska plats - vi tar inget extra för det.

Total säkerhet

Skydda dig och dina besökare från cyberattacker. Med alla våra webbplatstjänster ingår obegränsade gratis SSL-certifikat. Tillsammans med CloudLinux och LVE-miljö, komplett DDoS-skydd, automatiserade säkerhetskopior och uppdateringar av webbplatsen, egenutvecklad WAF och många andra funktioner kommer din webbplats säkerhet inte att hålla dig vaken på nätterna.

Hastighet

Hastighet

Svarstid 11-274 ms.

Support

Support

Livechatt 24/7.

Effektivitet

Effektivitet

Det bästa förhållandet mellan pris/kvalitet.

Enkelhet

Enkelhet

9 av 10 tycker att vår hPanel är smidig och intuitiv.

Website Builder

Skapa den perfekta webbplatsen på några minuter

Website buiilder låter dig skapa en webbplats på några minuter. Du behöver inte ha design- eller tekniska kunskaper. Använd den intuitiva dra- och släppbaserade website builder för att starta ditt onlineprojekt.

Välj en mall

En del tycker att det är svårt att skapa en snygg webbplats. Därför har vi skapat en briljant website builder som gör att du kan välja bland flera mallar som tagits fram av proffs.
Skapa din webbplats
Website Builder