Google Workspace: Det enda som behövs för att fixa allt

Det bästa sättet att skapa, kommunicera och samarbeta. Bekanta verktyg, färre distraktioner och mer tid till att få saker gjorda.

Google WorkspaceGoogle Workspace

Få din Google Workspace-plan nu

Google workspace-Logga

Google Workspace samlar smidigt meddelanden, möten, dokument och uppgifter

Välj ditt e-posthotellpaketVälj ditt e-posthotellpaket
Google workspace-Logga

Google Workspace samlar smidigt meddelanden, möten, dokument och uppgifter

Google Workspace E-post

63,00kr/mån

pris per brevlåda

30 GB e-postlagring
Obegränsat mailfilter
30 E-postalias
Antiviruskontroll
Få anpassad e-post @ditt företag
Smart-svar, Smart-komposition, grammatikförslag
Avancerat skydd mot nätfiske och skadlig programvara som blockerar 99,9% av attackerna
Få åtkomst till e-post, chatt, röst- och videosamtal från en plats
Videomöten med 100 deltagare. Inga inspelningar
Lägg i kundvagnen

63,00 kr/mån när du förnyar

Betalningsvillkor

Planerna betalas i förskott, inte i amorteringar. Beloppet som visas representerar produktens totala pris delat med antalet månader som din plan är aktiv.

Skaffa Gmail för företag

Utnyttja nya administratörskontroller, inga annonser och dina egna personliga professionella adresser. Byt @ gmail.com med sales@examples.com.

Starta nu
Skaffa Gmail för företag

Håll kontakten med ditt team var som helst

Kommunicera säkert med ditt team var som helst ifrån, med premiumvideokonferenser som bygger på Googles robusta infrastruktur.

Starta nu
Håll kontakten med ditt team var som helst

Arbeta snabbare, arbeta smartare

Samarbeta på filer i realtid, planera möten med några få klick, och få notifikationer om deadlines och kalendermeddelanden. Google Workspace centraliserar alla verktyg du behöver för att vara produktiv.

Starta nu
Arbeta snabbare, arbeta smartare

Designad för att skydda dig från hot

G-mails maskininlärningsmodeller blockerar 99,9% av skräppost, nätfiske och skadlig programvara som når din inkorg, vilket gör Google Workspace tryggt och säkert.

Starta nu
Designad för att skydda dig från hot

Google Workspace - FAQ

Hitta svar på vanliga frågor om Google Workspace

Google Workspace (tidigare G Suite) är en samling cloud-baserade produktivitets- och samarbetsverktyg utvecklade av Google. Och det innehåller en anpassad email för ditt företag. Det är allt du behöver för att få vad som helst gjort, nu på samma plats.

G Suite har gjort om varumärket till Google Workspace för att återspegla plattformens vision att erbjuda dig en integrerad upplevelse över flera kommunikations- och samarbetsverktyg. Men de flesta av G Suites funktioner och program förblir likadana.

Du får en Gmail som är kopplad till ditt företags e-postadress och andra välkända verktyg (Kalender, Meet, Chat, Drive, Kalkylark, Presentationer, Formulär, Sites och mer) allt byggt med pålitlig Google-säkerhet och förstklassig sökteknologi.

Välj det erbjudna paketet från vår pristabell ovan. Efter att du lagt till det i kundvagnen och genomfört ditt köp kommer du omdirigeras till hPanel. Där kan du ta kontroll över ditt Google Workspace-konto.

Oavsett om du startar ditt eget företag eller redan har en verksamhet, så är Google Workspace redo att tillfredsställa dina behov, inklusive säkerhetsverktyg, funktioner för efterlevnad, och flera molnlagringsalternativ.

Vi erbjuder Google Workspace-paket med 30 GB lagringsutrymme per inkorg, antivirusfunktion och avancerat malware-skydd. Du kan skapa en anpassad och säker emailadress baserat på ditt domännamn i formatet user@yourdomain.com.