CyberPanel VPS Hosting: Den ultimata kontrollpanelen för webbhotell

CyberPaenl drivs a LiteSpeed och gör det möjligt för användare att utföra uppgifter på ett snabbare, mer säkert och effektivt sätt.

CyberPanel VPS Hosting: Den ultimata kontrollpanelen för webbhotellCyberPanel VPS Hosting: Den ultimata kontrollpanelen för webbhotell

Enkelt. Snabbt. Pålitligt.

Planens funktioner
vCPU
Minne (RAM)
SSD-diskutrymme
Geekbench-bedömning
Trafik
Dedikerad IPv4- och IPv6-adress
Fullständig Root-åtkomst
100 MB/s Nätverk
Veckovis säkerhetskopiering
LSCache-modul
GIT Deployment
Automatiskt installationsverktyg
ModSecurity
Enklicks säkerhetskopiering
Gratis SSL
Docker Manager
HTTP/3-support

VPS 1

VPS 1

39,00 kr/mån
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
1 Kärna
1 GB
20 GB
608
1 TB

VPS 2

VPS 2

85,00 kr/mån
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
2 kärnor
2 GB
40 GB
991
2 TB

VPS 4

VPS 4

145,00 kr/mån
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
4 kärnor
4 GB
80 GB
1 770
4 TB

VPS 8

VPS 8

679,90 kr/mån
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
8 kärnor
16 GB
250 GB
3 800
12 TB

Behöver du något annorlunda? Kolla in våra VPS-planer.

Funktioner för CyberPanel

LSCache

LiteSpeed Cache erbjuder en inbyggd modul med plugins för dynamiskt innehållsbyggande. Snabba på din WordPress, Drupal, MediaWiki och mer.

GIT Deployment

Anslut dina Github och GitLab-repos och lansera kod med bara några klick via GIT webhooks.

Automatiskt installationsverktyg

Vad krävs för att installera WordPress (med LSCache), Joomla och Prestashop i CyberPanel? Ett klick.

Multi-objekt Caching Support

Object caching-integration på ett enkelt sätt. Med CyberPanel kan du integrera objekt som Redis, Memcached eller LiteSpeed Memcached (LSMCD).

Enkel säkerhetskopiering och återställning

Du kan säkerhetskopiera och/eller återställa från Google Drive, AWS S3, fjärrstyrd SFTP eller lokal enhet med ett klick.

HTTP/3 & QUIC Support

Det senaste HTTP-protokollet säkerställer bättre prestanda för att hämta flera objekt samtidigt, snabba anslutningar, återöverföring av förlorade paket och lägsta latens.

WordPress Staging

Undvik onödiga risker relaterade till testning på din lanserade hemsida. Experimentera, testa och ändra saker i staging innan du publicerar dem live.

WordPress Staging

Intuitiv installation

Serverhantering är enkel och smidig. Genom att använda dig av OpenLiteSpeed för webbservrar har du tillgång till alla LiteSpeed-funktioner.

Intuitiv installation

Webb-baserat gränssnitt för terminal & kommandorad

För de som gillar att arbeta med kommandoraden ger CyberPanel dig lyxen med ett gränssnitt för terminalen. Det gör det möjligt för dig att utföra samma arbete som går att göra i kontrollpanelen via CLI. Med den webb-baserade kommandoraden har du tillgång till din VPS SSH-server och kan enkelt utföra uppgifter från din webbläsare.

Webb-baserat gränssnitt för terminal & kommandorad

Teknologier som används

OpenLiteSpeed

OpenLiteSpeed

OpenLiteSpeed/LiteSpeed webbserver

Pure-FTPD

Pure-FTPD

Pure-FTPD filöverföringsserver

MariaDB

MariaDB

MariaDB databasserver

GIT

GIT

GIT versionkontrollsystem

Docker Manager

Docker Manager förenklar Docker Container och bildhantering. Sök och hämta bilder från Docker Hub eller skapa Containers från tillgängliga/hämtade bilder med några klick.

Docker Manager

Integrerad säkerhet

CyberPanel innehåller även SpamAssassin för att stoppa emailspam och en standard FirewallID-installering för ett ökat skydd och säkerhet.

Integrerad säkerhet

CyberPanel VPS - VPS med Snabb & Pålitlig Kontrollpanel

Njut av minimal tidsfördröjning och oöverträffad tillförlitlighet då vi distribuerar i globalt anslutna Tier-3-datacenter.

Vps servers locationsVps servers locations

Letar du efter något annat?

CyberPanel-hosting - FAQ

Hitta svar på vanliga frågor om CyberPanel

CyberPanel är en kontrollpanel för webbhotell som drivs av OpenLiteSpeed, med en rad anmärkningsvärda funktioner som automatisk säkerhetskopiering, auto-SSL, FTP-server, PHP-hantering och mer. du kan enkelt omvandla din webbserver från OpenLiteSpeed till LiteSpeed med bara ett

Med CyberPanel får du obegränsat gratis Let's Encrypt SSL. Så här installerar du den.

 • Logga in i CyberPanel
 • Klicka på "Webbplatser" från huvudmenyn
 • Klicka på Lista webbplatser
 • Din webbplats huvudinformation kommer visas
 • Klicka på "Utfärda SSL"-länken
 • I en era där webbhotell har blivit mer tillgängliga har produktkonkurrensen ökat. CyberPanel har lyckats sticka ut från konkurrensen på flera olika sätt.

  För det första ska vi gå in på användarvänlighet. Från installation till webbplatshantering anses dess gränssnitt vara ett av huvuddragen som skiljer den från konkurrenterna. Installationen består endast av ett enda kommando och navigeringen av panelen är lika enkel tack vare dess minimalistiska och stilrena design.

  Sen kommer vi till raden av olika funktioner som gör att panelen sticker ordentligt undan från konkurrenterna. Exempelvis det faktum att OpenLiteSpeed/LiteSpeed är integrerat i grunderbjudandet, vilket betyder att du omedelbart får en snabbare hemsida, automatisk webbplatsoptimering och effektivt säkerhetsskydd. I själva panelen kan du göra enklicks-uppgraderingar till LiteSpeed om du anser det nödvändigt.

  Tillsammans med den inkluderas även en användarfavorit: LSCache-modulen. Med den kan användare enkelt aktivera LSCache-pluginet på de populäraste CMS-systemen som WordPress, Joomla och Magento för automatisk optimering av webbplatsen, inbyggd caching och fartaccelerering.

  Sist men inte minst: säkerheten. När farliga cyberattacker blir allt mer vanligt förekommande är det viktigt att veta att alla produkter du använder har inbyggda säkerhetsprotokoll. Lyckligtvis är CyberPanel fullmatad med säkerhetsfunktioner. Till att börja med anses LiteSpeeds Web Application Firewall (WAF) vara den allra främsta i branschen.

  Ytterligare är OpenLiteSpeed/LiteSpeed vattentät mot vanliga PHP- och HTTP-hot, vilket gör att din webbplats är säker. När du även tar med det faktum att SSL-certifikat kan läggas till med några få klick till alla dina webbplatser så får du ett mångsidigt skydd mot cyberhot.

  Än en gång visar det lättanvända gränssnittet varför denna webbhotellspanel anses vara bland de allra bästa. Det är enkelt och intuitivt att lägga till multisite-nätverk. Här är en dedikerad resurs men även guiden som ges av WordPress.

  30-dagars öppet köp

  Om du inte är 100% nöjd med Hostinger kan du få en full återbetalning. Helt riskfritt för dig.