Drupal-webbhotell

Förvandla din idé till en fantastisk webbplats med Drupal-optimerad webbhotell

check_circle

30 dagars öppet köp

Välj ditt Drupal-webbhotellpaket

Enkelt Webbhotell

89,00 kr
Spara 90%
9
00
kr
/mån

18,00 kr/mån när du förnyar

 • 1 webbplats
 • 1 e-postkonto
 • 100 GB Bandbredd
 • 1X Drupal Optimized Speed
Mest populär

Premium Webbhotell

139,00 kr
Spara 82%
25
00
kr
/mån

29,00 kr/mån när du förnyar

 • Obegränsat*Antal webbplatser
 • Obegränsad*E-postkonton
 • Obegränsad*Bandbredden
 • Veckovisa Backuper
 • 2X Drupal Optimized Speed

Business Webbhotell

189,00 kr
Spara 79%
39
00
kr
/mån

65,00 kr/mån när du förnyar

 • Alla fördelarna från Premium
 • Daglig Säkerhetskopiering
 • Gratis SSL certifikat
 • 4X Drupal Optimized Speed

Visste du att...? Personliga gratisdomäner ingår i de årslånga Premium Affärsplanerna!

Behöver du mer kraft? Prova molnhotell

Drupal-webbhotell som tar dig till toppen!

Få allt du behöver för att starta, publicera och administrera en Drupal-webbplats. Under flera år inom webbhotellindustrin har vi förbättrat vår serverinfrastruktur för att erbjuda dig en plattform som garanterar succé på nätet. Flexibilitet, hastighet och tillgänglighet garanteras!

live_help

Din personlig Drupal-expert

Behöver du hjälp med att starta eller överföra din webbplats? Vårt dedikerad team av supportexperter ser till att du får webbplatsen igång så fort som möjligt. Kontakta oss när som helst, vi är där för dig dygnett runt!

thumb_up

Gratis domän

Först och främst behöver din webbplats ett unikt namn. Få det gratis med Hostinger! När du väljer minst ett års faktureringsperiod på ditt webbhotell får du ett domännamn för det första året kostnadsfritt!

dns

Drupal-optimerade servrar

Få bästa Drupal-upptid och prestanda under hela vägen! Din webbplats kommer att vinna allt konkurrens som står i vägen med hjälp av HTTP/2 och de senaste PHP- och MariaDB-versioner.

Varför borde man välja Drupal CMS?

Som ett av de mest populära innehållshanteringssystem i världen, erbjuder Drupal ett flexibel plattform för att skapa alla typers webbplatser. Bygg allt från enkla portföljer till webbshops. Eftersom Drupal kommer med utvecklarevänliga funktioner, är det ett av de bästa val för båda nybörjare och erfarna programmerare. Precis som man brukar säga: om du vill skapa en blogg, välj WordPress. Men om du vill bygga WordPress - välj Drupal.

 icon

check_circleUtvecklarvänlig

Som en av de mest kända CMS-plattformar, erbjuder Drupal ett brett utbud av moduler och anpassningsalternativ. Skapa och implementera alla funktioner som din webbplats behöver för att lyckas!

check_circleOgenomtränglig säkerhet

Skydda din webbplats mot alla hot. Drupal är en av de få plattformar som uppfyller OWASP-standarderna. Och om man också överväger vår unik serversäkerhet är resultatet den smidigaste webbhotellupplevelsen.

check_circleSEO-vänlig

Låt världen veta vad du tycker om att göra! Få mer onlineexponering med de inbyggda SEO-funktioner. Få din webbplats komma upp först på sökmotorer och njut av ett stadigt flöde av organisk trafik.

Publicera din webbplats med Drupal-webbhotell idag

Börja bygga din närvaro på nätet i endast 3 enkla steg.

Välj ditt Drupal-webbhotellpaket

First step

Välj ditt Drupal-webbhotellpaket

Börja din resa utan oro! 30 dagars öppet köp ingår.

Kom igång

Second step

Kom igång

Gå igenom installationsprocessen och aktivera tjänsten. Kontakta våra Drupal-experter när som helst om du behöver hjälp!

Förvandla idéer till verklighet

Third step

Förvandla idéer till verklighet

Här börjar det roliga! Installera Drupal med ett enda musklick och börja bygga din webbplats.

Everything you need

Alla funktioner för en exceptionell Drupal-upplevelse

Drupal-webbhotellet kommer med alla de nödvändiga verktyg som du behöver för att få din webbplats sticka ut från resten. Öppna dörren till oändliga möjligheter med Hostinger!

tune

Anpassad kontrollpanel

För att ge dig den ultimata friheten utvecklade vi en unik kontrollpanel med enkel GIT-integration, senaste PHP-versioner och mer!

update

1 klicks installation

Installera Drupal med ett enda klick med hjälp av Hostingers auto installer. Fokusera på vad som är viktigt och börja jobba på din webbplats direkt!

https

Cache Boost

Imponera besökare med snabbladdande sidor! Nå högsta hastigheten för din webbplats med vår anpassade Nginx cache layer och fatcache-accelerator.

Dashboard
Ecommerce shop
cloud

CloudFlare-integration

Börja använda CloudFlare och snabba upp din webbplats & förbättra säkerheten. DDoS-skydd, brandvägg och CDN-fördelarna ingår!

people

SSL/TLS-certifikat

HTTPS säkrar konfidentiella data som du får från dina besökaren. Skaffa ett Lifetime SSL-certifikat - förbättra förtroendet & SEO på din Drupal-webbplats.

trending_up

Åtkomst Manager

Jobbar du tillsammans med andra på samma projekt? Tilldela åtkomst till webbhotellkontot utan att dela inloggningsuppgifterna!

Vanliga frågor om Drupal Webbhotell

Våra svar till de vanligaste ställda frågor om Drupal Webbhotell

Drupal är ett av de säkraste innehållshanteringssystem på marknaden. Det erbjuder dig en chans att skapa alla slags webbplatser - tack vare den enorma gemenskapen av utvecklare bakom det. Fördjupad dokumentation med en rad onlinegemenskapen ser till att du hittar omedelbara svar på alla frågor avseende Drupal CMS.
Drupal-webbhotell erbjuder en solid grund för din webbplats eller online-verksamhet. Tack vare snabb installation, HTTP/2-tekniken och de senaste PHP/MySQL-uppdateringarna kommer du att vara ett steg närmare framgång. Med driftövervakning och supportteam vid din sida finns det inget som hindrar dig från att nå toppen!
Ja! Drupal erbjuder flera gratis tillägg som låter dig installera webbshop-funktioner på din webbplats. Och om du behöver något mer avancerad finns det ett brett utbud av premium-tillägg som hjälper dig skapa en webbshop som har aldrig setts förut.
Om du någonsin behöver hjälp med att installera eller föra över en webbplats till vår Drupal-webbhotell är vi alltid redo att hjälpa dig med det. Kontakta vårt supportteam och vi ser till att du kommer igång i ett ögonblick!
Du kan att hitta ett stort utbud av moduler och teman som hjälper dig att få det resultat du letar efter. Implementera nya funktioner, kontaktformulär, Live Chatt -lådor och andra fantastiska tillägg utan att röra något kod!
Båda plattformar är bland de bästa valen när du letar efter ett innehållshanteringssystem. Det finns ingen klar vinnare, men Drupal och WordPress båda har sina fördelar. Prova båda på Hostinger och välj den som passar dig bäst!