Zyro av Hostinger

Det snabba och enkla sättet att starta webshop

Att starta, hantera och odla din webbutik är enkelt med Zyro.

Produktlista för unisex luftskorProduktlista för unisex luftskorProduktlista för unisex luftskorProduktlista för unisex luftskorProduktlista för unisex luftskor

Snabbstart

Gå vidare

Välj en formgivningsmall som passar ditt företag och använd sedan vår drag-and-drop-redigerare för att leva upp din anpassade webbutik.

Bygg Din Webbutik
Exempel på formgivna mallar för onlinebutiker

Sälj överallt

Sälj där din målgrupp är. En Zyro webbutik gör det enkelt att sälja produkter på Facebook, Instagram och Amazon.

Sälj Överallt
Exempel på lista över Facebook-butiker

Mobilt och säkert

Flytta med tiderna, rulla ut en webbutik som lockar dina kunder med en säker shoppingupplevelse på alla enheter.

Kom igång
Responsiv webbdesign för eCommerce

eCommerce förenklad

Lägg till en webbutik till alla nya eller befintliga Zyro-webbplatser med bara ett par klick. Visa alla dina produkter på sitt bästa och gör en enkel försäljning.

Börja Sälja Online
Lägga till order nu-knappen på befintlig webbplats

Enkel hantering

Enkel lagerhantering

Lägg till, spåra och hantera ditt produktinventar över flera plattformar från en enda och intuitiv instrumentbräda. Allt är precis till hands.

Hundratals betalningsalternativ

Gör livet enkelt för dig själv och dina kunder, och missa aldrig en försäljning genom att erbjuda ett urval av de mest använda betalningsmetoderna.

Starta en Onlinebutik
Hanteringspanelen för onlinebutiker

Frakt och leverans löst

Låt Zyro beräkna de bästa fraktpriserna för dina kunder och ta kontrollen med detaljerad orderspårning och automatiska kunduppdateringar via e-post.

Enkel administration

Bli inte sidospårad att oroa dig för skatt och administration. Zyro verktyg hjälper till att göra pappersarbete och logistik enkelt.

Skaffa en webbutik
Frakt och leveransinställningar

Enkel Tillväxt

Stanna på topp

Håll koll på alla delar av ditt företag med inbyggda rapporter och försäljningsspårning. Integrera Google Analytics för att få rik kundinblick.

Börja Bygga
Diagram som visar trafik och användare

Enkel marknadsföring

Zyro hjälper till att visa skräddarsydda annonser på Facebook, Google Shopping och andra plattformar. Hitta rätt publik och ladda din försäljning.

Sälj Online
Stiliserat exempel på Google Shopping-annonser

Enkla rabatter

Det är enkelt att tillämpa en mängd fasta rabatter och koder i din Zyro onlinebutik. Erbjuda kunderna ett extra incitament att spendera och spara.

Starta nu
Tillämpa rabattkod på produkter

Erbjud presentkort

Gör din webbutik till en present som gläder sig genom att sälja presentkort. Låt kunderna ge sina nära och kära den valda gåvan.

Skaffa din webbutik
Exempel på olika presentkort

Hur man bygger en webbutik

Följ dessa enkla steg för att skapa en webbutik:

Lägga till produkter i Zyro eCommerce
1. Gå med Zyro

Zyro hemsidesbyggare är gratis att prova. Du kan börja bygga nu - helt villkorslöst. Så prova med dina preferenser och hitta exakt de funktionerna du behöver.

Kom igång
2. Välj en eCommerce mall

Hitta en stil som passar ditt varumärke och företag och använd sedan drag-och-släpp-redigeraren för att anpassa den efter eget tycke.

Kom igång
3. Lägg till produkter i din butik

Fyll i butikens köpssidor och ange sedan dina inställningar (priser, kampanjer, betalningsalternativ och frakt).

Kom igång
4. Publicera din butik

Klicka på knappen "publicera", välj en ecommerce-plan baserat på vad din onlinebutik behöver så är du redo att börja sälja online.

Kom igång
5. Få marknadsföring

Använd Zyro kraftfulla marknadsföringsverktyg för att visa upp ditt företag och maximera försäljningen direkt.

Kom igång

Webbutik - FAQ

Hitta svar på vanliga frågor om Onlinebutiker

eCommerce avser försäljning och köp av produkter eller tjänster online. En eCommerce webbplats är där all aktivitet sker - det är en webbutik.

Du kan ha en eCommerce webbplats som säljer till individer, eller så kan ditt företag sälja till andra företag. Det finns webbutiker för nästan vad som helst.

Med plattformar som Shopify, WooCommerce och Magento kan det ta allt från några dagar till ett par veckor för att få din butik igång, beroende på din erfarenhetsnivå.

Med Zyro enkla butiksbyggare-funktioner kan emellertid även personer utan design- eller kodupplevelse göra sig redo att sälja online på några minuter.

Tänk på vad du tycker är användbart när du handlar online. Foton, priser, beskrivningar - lägg till allt i din butik så är du bra att gå.

Använd Zyro instrumentpanel för att spåra inventering och erbjuda en rad betalningsalternativ, från kreditkort till PayPal och därefter.

Vi vill att du ska undvika hjärtkörningen från en kund som lämnar sin kundvagn vid kassan.

Zyro kan beräkna de bästa fraktpriserna för dina kunder och hjälpa till att hitta de bästa priserna baserat på dina preferenser.

Hela leveransprocessen kan spåras på din instrumentpanel, så allt du behöver göra är att gå vidare med affärer.

Nej, vinsten från din onlinebutik är all din. Till skillnad från vissa andra plattformar tar Zyro nollprovision och debiterar inte transaktionsavgifter.