Zyro av Hostinger

Bygg din webbshop från 39,90 kr/månad

Sluta dröm. Uppnå dina mål. Spara 69% på webbshopsplaner och få ett gratis webbhotell + en gratis domän.

Produktlista för unisex luftskorProduktlista för unisex luftskorProduktlista för unisex luftskorProduktlista för unisex luftskorProduktlista för unisex luftskor

Snabbstart

Börja sälja online

Välj en designerskapad mall som passar ditt webbföretags stil och applicera den med vårt drag-and-drop verktyg för att ge din egen webbutik mer liv.

Bygg din webbutik
Exempel på formgivna mallar för onlinebutiker

Sälj överallt

Sälj där din målgrupp är. En Zyro-webbutik gör det enkelt att sälja produkter på Facebook, Instagram och Amazon.

Sälj överallt
Exempel på lista över Facebook-butiker

Mobilt och säkert

Häng med i utvecklingen, lansera en webbutik som lockar dina kunder med en säker shoppingupplevelse på alla enheter.

Kom igång
Responsiv webbdesign för eCommerce

Ecommerce på ett enklare sätt

Lägg till en webbshop på vilken Zyro-skapad webbplats som helst med ett par klick. Visa upp alla dina produkter på bästa möjliga sätt och gör det enkelt att beställa.

Börja sälja online
Lägga till order nu-knappen på befintlig webbplats

Enkel hantering

Enkel lagerhantering

Lägg till, spåra och hantera ditt produktutbud över flera plattformar från en enda intuitiv kontrollpanel. Du har allt du behöver ett knapptryck bort.

Hundratals betalningsalternativ

Gör livet enkelt för dig och dina kunder, och missa aldrig ett försäljningstillfälle genom att erbjuda ett urval av de mest använda betalningsmetoderna.

Starta en webbutik
Hanteringspanelen för onlinebutiker

Frakt och leverans löst

Låt Zyro beräkna de bästa fraktpriserna för dina kunder och ta kontrollen med detaljerad orderspårning och automatiska kunduppdateringar via e-post.

Enkel administration

Bli inte distraherad av skatt och administration. Zyro-verktygen hjälper till att göra pappersarbete och logistik enkelt.

Skaffa en webbutik
Frakt och leveransinställningar

Enkel tillväxt

Ligg steget före

Håll koll på alla delar av ditt företag med inbyggda rapporter och försäljningsspårning. Integrera Google Analytics för att få rik kundinblick.

Börja bygga
Diagram som visar trafik och användare

Enkel marknadsföring

Zyro hjälper med att visa skräddarsydda annonser på Facebook, Google Shopping och andra plattformar. Hitta din målgrupp och superladda din försäljningskanal.

Sälj online
Stiliserat exempel på Google Shopping-annonser

Enkla rabatter

Det är lätt att applicera olika typer av rabatter och kuponger till din webbshop hos Zyro. Erbjud dina kunder något extra och motivera dem att spendera och spara.

Starta nu
Tillämpa rabattkod på produkter

Erbjud presentkort

Gör din webbutik till en present som gläder genom att sälja presentkort. Låt kunderna ge sina nära och kära en valfri gåva.

Skaffa din webbutik
Exempel på olika presentkort

Hur man startar en webbshop

Följ dessa enkla steg för att skapa en webbutik:

Lägga till produkter i Zyro eCommerce
1. Registrera dig hos Zyro

Registrera dig för Zyros webbplatsbyggare och börja bygga direkt - utan begränsningar. Experimentera med olika layouts och hitta de perfekta funktionerna för din webbplats.

Kom igång
2. Välj en ecommerce-mall

Hitta ett tema som passar bäst med ditt varumärke och företag och använd sedan vårt drag-and-drop verktyg för att anpassa det efter egen smak.

Kom igång
3. Lägg till produkter i din butik

Fyll upp din webbshops säljsidor och lägg sedan till dina preferenser (priser, rabatter och alternativ för betalning och frakt).

Kom igång
4. Publicera din butik

Klicka på knappen "publicera", dubbelkolla så att allt ser bra ut, sen är du redo att börja sälja online.

Kom igång
5. Få marknadsföring

Använd Zyros kraftfulla marknadsföringsverktyg för att visa upp din webbshop online och maximera försäljningssiffrorna omedelbart.

Kom igång

Webbshop - FAQ

Få svar på de vanligaste frågorna om webbutiker.

En webbshop är precis vad det låter som: det är en butik som säljer varor och tjänster på nätet, till skillnad mot en traditionell butik som säljer sina varor i en fysisk butik.

Ecommerce är termen som syftar till att sälja och köpa produkter eller tjänster online. En ecommerce-sajt är där all aktivitet sker - det är en webbshop.

Du kan ha en webbshop som säljer för privatpersoner, eller så kan den sälja till andra företag. Idag finns det webbutiker för i stort sett allt, beroende på vad din affärsmodell och målgrupp är.

Med plattformar som Shopify, WooCommerce och Magento kan det ta allt från några dagar till ett par veckor för att få igång din butik, beroende på din erfarenhetsnivå.

Med Zyros enkla butikbyggarfunktioner kan även personer utan design- eller kodkunskaper börja sälja online på några minuter.

Först behöver du ha tillgängliga produkter antingen via ditt egna varuhus, dropshipping eller andra orderhanteringssystem.

Därefter bör du fundera på vad som kan vara användbart för webbutiken. Foton, priser, beskrivningar, storleksinformation - lägg till allt det i din butik så är du redo att sälja.

Använd Zyros översikt för att kontrollera lager samt erbjuda olika betalningsmetoder - bland annat bankkort och PayPal - och fraktmetoder som DHL, UPS och mer.

Vi vill inte att du ska drabbas av kunder som överger deras kundvagnar i kassan, därför ger vi dig tillgång till en robust betallösning som tar emot alla stora kreditkort och flera fraktlösningar.

Zyro kan beräkna de bästa fraktpriserna för dina kunder och hjälpa till att hitta de bästa priserna baserat på dina preferenser.

Hela leveransprocessen kan spåras från din översikt, så det enda du behöver göra är att fortsätta med verksamheten och skriva ut fraktsedlar.

Nej, vinsten du gör från din webbutik är helt och hållet din. Till skillnad från andra plattformar är Zyro en webbplatsbyggare som tar noll kommission och debiterar inte några transaktionsavgifter vid sidan av den månatliga avgiften för din hemsidesplan.

Det betyder att du kan fokusera på att hålla din prisstrategi konkurrenskraftig samtidigt som det täcker fraktkostnader och andra utgifter.

Det bästa med en modern webbshopplattform, som Zyro, är att du egentligen inte behöver tidigare erfarenhet eller utbildning för att börja sälja online. Men det kan så klart hjälpa dig långsiktigt om du lär dig hur man driver ett företag online och hur man hanterar en e-handelswebbplats.

Men en onlinebutiksbyggare som Zyro gör det väldigt enkelt och intuitivt att starta småföretag och bygga en stark närvaro online. Från att skriva de bästa produktbeskrivningarna till att välja den rätta e-handelsplanen med betalningssystemen du behöver, hos oss får du alla verktyg och all vägledning du behöver för att förhöja dina försäljningssiffror och attrahera nya kunder.

Det beror på vilken typ av ecommerce-sajt du vill skapa. Med en WordPress-sajt behöver du tänka på hur mycket resurser du varje månad behöver från webbhotellet eller din WordPress-hosting, säkerhetsåtgärder (som håller din hemsida säker från skadliga phishing-attacker, som SSL-certifikat), enskilda plugins och teman.

Å andra sidan inkluderar butiksverktygen alla de tekniska aspekterna av att driva en webbutik med de månatliga avgifterna, vilket gör processen med att starta ett småföretag mycket snabbare och enklare.

Zyro är det överlägset bästa webbshops-byggarverktyget för nybörjare med dess integrerade rutnätsteknik, välanpassade betallösning, vänlig kundservice 24/7 och oslagbara priser. Alla Zyros butiksmallar är även helt mobilanpassade, vilket dessutom gör det enkelt att sälja till mobilanvändare.

Det beror på din kundgrupp och nisch. Vi rekommenderar dig att göra en marknadsundersökning innan du säljer några produkter som du personligen gillar. På så sätt kan du förstå vad som trendar och vilka produkter som efterfrågas. Detta gör det enklare för dig att positionera ditt unika varumärke framför konkurrenterna.

Överväg istället att locka kunder att handla från din butik genom att erbjuda dem något som de inte kan få tag på någon annanstans, eller till ett pris de inte kan glömma bort. Om du har idétorka så har vi gjort lite grovjobb åt dig och sammanställt en lista med några av de trendiga produkterna som är attraktiva online just nu.

Även om du redan säljer på marknadsplatser online, som exempelvis Etsy och Amazon, så finns det fortfarande många fördelar med att driva din egen ecommerce-sajt. Saker som sökmotoroptimering (att visas högst upp i sökresultaten i sökmotorer som Google) och sömlösa integrationer av sociala medier blir mycket enklare och har en större inverkan när du har en egen webbutik.

Du kommer att kunna få dina produktsidor att sticka ut från konkurrenterna, något som är mycket svårare att göra om man arbetar inom ett ramverk som Amazon och eBay. Din egen butik med sin egna webblänk hjälper även med att bygga och expandera ditt varumärke på ett sätt som ser seriöst och professionalitet ut.

Du kan använda din hemsida till mer än att bara sälja online, du kan även erbjuda exklusiv företagsinformation om din butik genom en dedikerad blogg och optimera din butik för mobiltelefoner och andra mobilenheter. Med Zyro webbplatsbyggare kan du skapa en blogg helt gratis med alla webbplats- och webbutiksplaner.

Det korta svaret - ja, jämfört med att driva en traditionell butik. Eftersom din ecommerce-butik existerar online behöver du inte oroa dig för dyra månatliga avgifter från saker som elektricitet, vatten och fysisk hyra för en butikslokal.

Du kommer inte heller att begränsas av din geografiska plats eller öppettider, då din butik existerar dygnet runt och är tillgänglig från alla jordens hörn. Troligtvis behöver du inte heller särskilt mycket personal, vilket innebär att din totala verksamhetskostnad är lägre.

Detta innebär att du får bättre totala vinstmarginaler, och det gör nätbutiker till ett vinstgivande inslag i alla affärsplaner.