Ultrasnabb DirectAdmin VPS Hosting

Få upp till 200% snabbare prestanda med en kraftfull kontrollpanel för ditt webbhotell. Gratis DirectAdmin-licens inkluderas - utan extra kostnad.

DirectAdmin hostingDirectAdmin hostingDirectAdmin hosting

Gör din webbplats otroligt snabb

Oavsett vilken typ av webbplats du driver är snabba laddningstider viktigt för en bra användarupplevelse. Våra VPS-planer erbjuder OpenLiteSpeed webbservrar, LiteSpeed cache och MariaDB-databaser för att säkerställa att din webbplats är så snabb som möjligt. Dessutom är DirectAdmin en liten kontrollpanel, så den använder inte mycket av din servers resurser.

Gör din webbplats otroligt snabb

Migrera din webbplats enkelt

Vill du överföra din webbplats från ett annat DirectAdmin-webbhotell? Vi har lösningen för dig. Våra tester visar att Hostingers DirectAdmin VPS-hosting kan snabba upp en webbplats med 200%. Migrationstjänsten tar endast ett par steg och det kommer inte att orsaka nertid.

Migrera din webbplats enkelt

Spara med en gratis DirectAdmin-licens

Hos andra hostingleverantörer behöver du göra ett separat köp för att få en DirectAdmin-licens. Hos Hostinger inkluderas redan kontrollpanelen gratis med alla VPS-konton, vilket ger mer värde för dina pengar.

Spara med en gratis DirectAdmin-licens

99,9% garanterad drifttid

Vi övervakar våra servrar 24/7 för att se till att din webbplats är tillgänglig hela tiden. Dessutom har DirectAdmin ett automatisk återställningssystem för att föhindra krashningar och nertid

99,9% garanterad drifttid

DirectAdmin Hosting - Egenskaper

OpenLiteSpeed och LiteSpeed cache

OpenLiteSpeed är LiteSpeed fast med öppne källkod, den snabbaste webbservern i dagens industri. Öka din webbplats hastighet genom att aktivera LiteSpeed cache-modulen eller som CMS plugin. Uppgradera till LiteSpeed med ett par klick och förbättra prestandan ännu mer.

Återförsäljarpaket

Om du driver ett webbutvecklingsföretag tillåter DirectAdmin dig att sätta upp flera återförsäljarkonton för kundens webbplats. Du behöver inte konfigurera kontofunktionerna från grunden - välj bara ett förhandsskapat återförsäljarpaket. Sen är du klar.

Multi-Object Caching

Våra DirectAdmin VPS-planer stödjer object caching-integration via Redis, Memcached eller LiteSpeed Memcached (LSMCD). Denna funktion ökar din webbplats hastighet genom att visa databasfrågornas resultat från cache istället för att skicka flera förfrågningar till databasen.

Automatiserade säkerhetskopior och enkel återställning

Alla våra VPS hostingtjänster kommer med säkerhetskopior varje vecka eller varje dag för att säkerhetsställa din datas säkerhet. Att återställa en tidigare säkerhetskopia tar bara ett klick. Har du webbplatsfilerna lagrade hos en fjärr-SFT/FTP eller en annan leverantör? Vi kan migrera dem åt dig.

HTTP/3 med QUIC-protokoll

OpenLiteSpeed stöder de senaste HTTP-teknologierna för att förbättra prestanda. Det reducerar nätverkslatenser, etablerar snabbare anslutningar under TLS-handshakes, och erbjuder mer omfattande krypteringar för att förhindra cyberattacker.

Dedikerat IP

Vi erbjuder dedikerade IPs i alla våra VPS-hostingtjänster för att ge dig mer kontroll och frihet över din serverkonfiguration. Det ger även tillgång till din webbplats via FTP, ett bättre rykte för ditt domännamn, och bättre prestanda och säkerhet.

Kraftfulla DirectAdmin VPS-hostingplaner

Planens funktioner
vCPU
Minne (RAM)
SSD-diskutrymme
Multi-Core Geekbench Score
Trafik
Inode-begränsning
1 Avbildning
Veckovis säkerhetskopiering
Dedikerat IP
Fullständig Root-åtkomst
100 Mb/s nätverk
IPV4 & IPV6 Hjälp
24/7 Support

VPS 1

VPS 1

39,00 kr/mån
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
1 Kärna
1 GB
20 GB
608
1 TB
1 310 720

VPS 2

VPS 2

85,00 kr/mån
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
2 kärnor
2 GB
40 GB
991
2 TB
2 621 440

VPS 4

VPS 4

145,00 kr/mån
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
4 kärnor
4 GB
80 GB
1 770
4 TB
5 242 880

VPS 5

VPS 5

219,00 kr/mån
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
6 kärnor
6 GB
120 GB
2 545
6 TB
7 864 320

VPS 6

VPS 6

349,99 kr/mån
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
8 kärnor
8 GB
160 GB
3 203
8 TB
10 485 760

VPS 8

VPS 8

679,90 kr/mån
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
8 kärnor
16 GB
250 GB
3 800
12 TB
16 384 000

*Alla våra VPS-planer är baserade på OVZ-virtualiseringsteknik.

Välj det närmaste datacentret

Din sajt kommer att ladda otroligt snabbt, oavsett var dina besökare befinner sig. Vårt nätverk av nivå 3 datacenter är utspridda över jordklotet för att erbjuda superlåg latens och snabb laddningshastighet.

I vilka länder har vi tillgängliga datacenter?

DirectAdmin VPS Hosting - FAQ

Få svar på de vanligaste frågorna om DirectAdmin VPS Hosting

DirectAdmin är en Linux-baserad kontrollpanel som ägs av JBMC Software. Den har ett lättanvänt användargränssnitt som gör hantering av VPS enklare för både nybörjare och experter.

Först och främst har DirectAdmin en liten filstorlek, så att den använder mindre resurser än de andra stora kontrollpanelerna. Kombinerat med vår VPS LiteSpeed-teknologi kommer din webbplats att drivas mycket snabbare.

DirectAdmin innehåller även tre åtkomstnivåer - administratör, återförsäljare, och användare. Denna funktion gör webbhotellens kontrollpaneler populära bland företagsägare och byråer som hanterar flera webbplatser åt sina kunder

För att logga in på DirectAdmin, följ dessa steg:

 • Se till att få inloggningsuppgifterna från din värd. Hos Hostinger kan du gå till ditt VPS-kontos instrumentbräde och klicka på operativsystem-knappen. Där kan du hitta ditt användarnamn och lösenord.
 • Öppna en ny flik och skriv in http://your-vps-ip-address:2222. Till exempel, http://111.11.1.111:2222.
 • Skriv in inloggningsuppgifterna från översikten. Klicka sedan på Logga in.
 • Sen är det klar - nu har du kommit åt kontrollpanelen.

  Förutom att betala för webbhotell, behöver du vanligtvis betala en licens för att använda DirectAdmin. Priset börjar från 2$/månad med tre olika planer att välja mellan - Personal, Lite och Standard.

  Till skillnad från de flesta webbhotellsleverantörerna, erbjuder Hostinger DirectAdmin utan extra kostnad. Ovanpå det är vår DirectAdmin hostingtjänst riskfri tack vare vårt 30 dagars öppet köp.

  Både cPanel och DirectAdmin är Linux-baserade kontrollpaneler med en mängd olika funktioner för att hjälpa dig att hantera dina webbhotell. Här är skillnaderna:

 • Användargränssnitt. Både cPanel och DirectAdmin är lätta att använda, men cPanels översikt har fler inställningar och konfigurationsalternativ. Många experter tycker att den är mer nybörjarvänlig, medan DirectAdmin är mer passande för erfarna användare.
 • Resursanvändning. DirectAdmin tar upp mindre diskutrymme och minne än cPanel, vilket är viktigt om du vill optimera din sajts prestanda. Däremot erbjuder cPanel mer inbyggda funktioner och integrationer från tredje parter.
 • Tillgångshantering. Med DirectAdmin kan du hantera admin, användare och återförsäljarkonton med samma instrumentbräde. För att uppnå det med cPanel behöver du navigera både där och med WHM, vilket inte är lika smidigt.
 • Licens. Med våra VPS-planer inkluderas DirectAdmin utan extra kostnad, men cPanel och WHM inkluderas inte. Du kommer att behöva köpa en separat licens, vilket är från 15.99$/månad. Med det sagt erbjuder Hostinger också dedikerade delade cPanel hostingplaner.
 • Det är enkelt att migrera din webbplats till vår DirectAdmin VPS. Följ bara dessa enkla steg:

 • På din nuvarande kontrollpanel för webbhotellet, skapa en säkerhetskopia av din webbplats. Se till att döpa filen till admins användarnamn hos den leverantören.
 • Navigera till din nya DirectAdmin-kontrollpanel, skriv in ditt förra webbhotells FTP-detaljer och återställ säkerhetskopian.
 • Peka din domän till ditt nya DirectAdmin-hostingkonto.
 • För detaljerade instruktioner, läs denna tutorial om hur man migrerar en sajt till Hostingers DirectAdmin VPS-konto. Vår kundsupport är tillgänglig 24/7 och hjälper dig gärna om du stöter på problem.