VPS-DirectAdmin - Webbhotell med hög hastighet

Få upp till 200% snabbare prestanda med en kraftfull kontrollpanel i webbhotellet.

VPS-DirectAdmin - Webbhotell med hög hastighet

Välj din DirectAdmin VPS-hostingplan

Betalningsvillkor

Gör din hemsida blixtsnabb

Oavsett vilken typ av onlineverksamhet du driver är snabba laddningstider avgörande för användarupplevelsen. Våra VPS-planer erbjuder OpenLiteSpeed-webbserver, LiteSpeed-cache och MariaDB-databaser för att din webbplats ska köras i maximal hastighet. Dessutom är DirectAdmin en lättviktig kontrollpanel, så den kommer inte att sluka dina serverresurser.

Gör din hemsida blixtsnabb

Migrera din webbplats enkelt

Vill du överföra din webbplats från ett annat DirectAdmin-webbhotell? Vi löser det. Våra tester visar att Hostingers VPS-DirectAdmin-hosting kan göra en webbplats 200% snabbare. Migrationstjänsten tar bara några steg och orsakar ingen nedtid.

Migrera din webbplats enkelt

99,9% upptidsgaranti

Vi övervakar våra servrar 24/7 för att säkerställa att din webbplats alltid är tillgänglig för besökare. Dessutom har DirectAdmin automatisk kraschåterställning för att hindra att nedtid sker från första början.

99,9% upptidsgaranti

DirectAdmin-hostingfunktioner

OpenLiteSpeed och LiteSpeed-cache

OpenLiteSpeed är LiteSpeed fast med öppen källkod, branschens snabbaste webbserver. Accelerera din webbplats innehållsleverans genom att aktivera LiteSpeed Cache Module eller CMS-plugin. Uppgradera till LiteSpeed med några klick för att ytterligare förbättra din prestanda.

Återförsäljarpaket

Om du driver en verksamhet inom webbutveckling gör DirectAdmin att du kan konfigurera återförsäljarkonton för att vara värd till dina kunders webbplatser. Du behöver inte konfigurera kontofunktionerna från grunden - välj bara ett fördefinierat återförsäljarpaket så är allt klart.

Multi-Object Caching

Våra DirectAdmin VPS-planer söttar object caching-integration via Redis, Memcached eller LiteSpeed Memcached (LSMCD). Den här funktionaliteten gör din webbplats snabbare genom att ladda resultat från databasförfrågningar från cache istället för att skicka flera förfrågningar till databasen.

OpenLiteSpeed och LiteSpeed-cache

Automatiserade säkerhetskopior och enkel återställning

I alla våra VPS-hostingtjänster ingår veckovisa eller dagliga säkerhetskopior för att säkerställa högsta möjliga säkerhet för din data. Det tar bara ett klick att återställa en tidigare iteration. Har du dina webbplatsfiler lagrade på en fjärrstyrd SFTP/FTP eller på ett annat webbhotell? Vi kan migrera dem åt dig.

HTTP/3 med QUIC-protokoll

OpenLiteSpeed stöttar den senaste HTTP-teknologin för att förbättra prestandan. Det minskar nätverkslatens, upprättar snabbare anslutningar under TLS-handskakningar, och erbjuder en mer omfattande kryptering för att förhindra cyberattacker.

Dedikerat IP

Vi erbjuder dedikerade IP-adresser för alla VPS-hostingtjänster för att ge mer kontroll och flexibilitet över din serverkonfiguration. De ger även direkt åtkomst till din webbplats via FTP, ett bättre rykte för ditt domännamn, samt bättre prestanda och säkerhet.

Automatiserade säkerhetskopior och enkel återställning

Kraftfulla hostingplaner för VPS-DirectAdmin

Planens funktioner
KVM 1 * 65,90 kr /mån
KVM 2 * 89,90 kr /mån
KVM 4 * 114,90 kr /mån
KVM 8 * 229,90 kr /mån
vCPU vCPU
1 kärnor
2 kärnor
4 kärnor
8 kärnor
Minne (RAM) Minne (RAM)
4 GB
8 GB
16 GB
32 GB
NVMe-lagringsutrymme NVMe-lagringsutrymme
50 GB
100 GB
200 GB
400 GB
Trafik Trafik
1 TB
2 TB
4 TB
8 TB
1 avbildning 1 avbildning
Veckovis säkerhetskopiering Veckovis säkerhetskopiering
Dedikerat IP Dedikerat IP
Fullständig Root-åtkomst Fullständig Root-åtkomst
Nätverk med 100 Mb/s Nätverk med 100 Mb/s
IPV4 & IPV6 Hjälp IPV4 & IPV6 Hjälp
Support 24/7 Support 24/7

*Vid köp av 48 månader ingår ej moms

*Alla våra VPS-planer är baserade på vår OVZ-visualiseringsteknologi. Alla servrar är självhanterade, vilket betyder att den tekniska supporten är begränsad och du behöver konfigurera servern på egen hand.

Välj det närmaste datacentret

Din webbplats kommer att ladda med omatchad hastighet, oavsett var din besökare befinner sig. Vårt nätverk med Tier-3-datacenter är utspridda över hela världen för att tillhandahålla superlåg latens och snabb innehållsleverans.

Välj det närmaste datacentret

VPS-DirectAdmin Hosting - FAQ

Få svar på de vanligaste frågorna om DirectAdmin VPS-hosting.

Vad är DirectAdmin-kontrollpanelen?

Hur kommer jag in i DirectAdmin-kontrollpanelen?

Vad är skillnaden mellan cPanel och DirectAdmin?

Hur migrerar man från en annan DirectAdmin-webbhotellsleverantör till Hostingers DirectAdmin?